Зборуваш за The Legend of Zelda Breath of the Wild?Апсолутно вреди ако бараш наслов кој го реобновува акционо-авантуристичко-раскажувачки елемент во open world ерата, а не мајндлес грајнд и крафтринг.
флуиден комбат систем од кој и серијали како Arkham,Witcher и GOW можат да позавидат, 40 часовен гејмтајм, визуелно безпрекорна со уникатен пристап во жанр кој го сафаќа замор.
можеби може да се почека до излагањето на Andromeda ако треба да бираш, па да видиме она како ќе се спореди али до сега виденото јас сум прилично сигурен дека оваа игра победува во првава половина на 17та.
Иако кога е напишан коментаров Зелда не беше излезена, двете игри имаат јасна дистинкција по тоа што се претпознатливи... све горе наведено важи за Horizon, добро темпирана 40 часовна авантура со системи инспирани од етаблирани игри, си ги знае лимитите и не си го пречекурува времето.Зборуваш за The Legend of Zelda Breath of the Wild?
Ако не грешка си
баш стануваат ептен интересни работите после трета, бар мене ми беа (и до трета беа забавни).Life is Strange стигнав до 3 епизода али ептен ме замрзе, никогаш не ја завршив. Слушам сите викаат била многу јака.
Која е поентата на играта?баш стануваат ептен интересни работите после трета, бар мене ми беа (и до трета беа забавни).
би ти рекол да ја довршиш..
story driven игра е. ко секоја друга single player игра.Која е поентата на играта?
Крајот ме разочара ептен.story driven игра е. ко секоја друга single player игра.
decisions based.
Почнав да ја играм и јас. Што да кажам, секогаш ми треба малку време за привикнување кога станува збор за Civ, па ни оваа игра не е исклучок. После таа фаза на адаптација и прифаќање се е супер (обично така излегува на крај, по 4, 3 помалку се игра, а по 5 се намалува интересот за 4 иако се работи за добри игри), ама времето си лета и не останува многу за трошење на вакви убави, комплексни и над се заразни игри.Civilization 6 co DLC до Персија и Македонија. Одличен конгломерат меѓу кецот, четворката и петката. Малку детинеста на графика, но попрегледна.