Општи дискусии за ТВ серии

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.805
Поени од реакции
43.784
Чудо американциве да имале нешто што не е продукција на педери и трансформери. Респект.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.012
Поени од реакции
4.943
Нема тема за Yellowstone?
После долго одложување ја почнав серијава и ми остана уште последната сезона.
И јас се изненадив што нема тема за неа па решив да отворам јас.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.471
Поени од реакции
38.589
Yellowjackets гледал некој?
Првите 2 сезони беа врв, сега третата ја чекам да излезе цела. Ако тек сега почнуваш, Yellowjackets е микс на филмот Alive или неговиот римејк Society of the Snow и романот на Голдинг - Господар на мувите. Не е лесна серија за гледање, ама вреди!

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.234
Поени од реакции
10.341
Првите 2 сезони беа врв, сега третата ја чекам да излезе цела. Ако тек сега почнуваш, Yellowjackets е микс на филмот Alive или неговиот римејк Society of the Snow и романот на Голдинг - Господар на мувите. Не е лесна серија за гледање, ама вреди!
Во топ 10 содржини на Скај е, а не гледам кај нас дека се збори многу. Ќе се гледа.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.471
Поени од реакции
38.589
Во топ 10 содржини на Скај е, а не гледам кај нас дека се збори многу. Ќе се гледа.
Па беше номинирана и за ЕМИ и за Глобус. Сега не знам дали двете сезони беа, или само втората, само знам дека мене така ми го привлече вниманието. Добра серија е, стварно добра, иако изгледа ко да е рециклирана од веќе познат материјал. Плус има и таму доза на мистерија што те држи под хајп.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.234
Поени од реакции
10.341
Па беше номинирана и за ЕМИ и за Глобус. Сега не знам дали двете сезони беа, или само втората, само знам дека мене така ми го привлече вниманието. Добра серија е, стварно добра, иако изгледа ко да е рециклирана од веќе познат материјал. Плус има и таму доза на мистерија што те држи под хајп.
Ја почнав сношти. По две епизоди доста интересна. Ја би додал покрај Alive/Society of Snow има и од I Know What You Did Last Summer франшизата.

Лудачана од Два и пол мажи и тука психотична. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom