- Член од
- 28 мај 2023
- Мислења
- 191
- Поени од реакции
- 194
Сепак е нечив синКој син? Дете на бившата жена на Роби е тој, каков син. И не е спојлер никаков.![]()

Сепак е нечив синКој син? Дете на бившата жена на Роби е тој, каков син. И не е спојлер никаков.![]()
После долго одложување ја почнав серијава и ми остана уште последната сезона.Нема тема за Yellowstone?
Првите 2 сезони беа врв, сега третата ја чекам да излезе цела. Ако тек сега почнуваш, Yellowjackets е микс на филмот Alive или неговиот римејк Society of the Snow и романот на Голдинг - Господар на мувите. Не е лесна серија за гледање, ама вреди!Yellowjackets гледал некој?
Во топ 10 содржини на Скај е, а не гледам кај нас дека се збори многу. Ќе се гледа.Првите 2 сезони беа врв, сега третата ја чекам да излезе цела. Ако тек сега почнуваш, Yellowjackets е микс на филмот Alive или неговиот римејк Society of the Snow и романот на Голдинг - Господар на мувите. Не е лесна серија за гледање, ама вреди!
Па беше номинирана и за ЕМИ и за Глобус. Сега не знам дали двете сезони беа, или само втората, само знам дека мене така ми го привлече вниманието. Добра серија е, стварно добра, иако изгледа ко да е рециклирана од веќе познат материјал. Плус има и таму доза на мистерија што те држи под хајп.Во топ 10 содржини на Скај е, а не гледам кај нас дека се збори многу. Ќе се гледа.
Ја почнав сношти. По две епизоди доста интересна. Ја би додал покрај Alive/Society of Snow има и од I Know What You Did Last Summer франшизата.Па беше номинирана и за ЕМИ и за Глобус. Сега не знам дали двете сезони беа, или само втората, само знам дека мене така ми го привлече вниманието. Добра серија е, стварно добра, иако изгледа ко да е рециклирана од веќе познат материјал. Плус има и таму доза на мистерија што те држи под хајп.