Општи дискусии за ТВ серии

Член од
5 март 2018
Мислења
16.825
Поени од реакции
19.142
Времиња на стенд бај ми беше оставена "Designated survivor" и конечно се одлучив да ја изгледам
Како успеаа после онаква прва сезона да ја сјебат тотално серијата не ми е јасно.
Имаше неколку добри епизоди и во втора и трета али човече каков даунгрејд.
Па оние глупоштините со трансџенџер аууу, кожа ми се ежеше, на крај шлаг на тортата двајцата црнци педери, мислам хелоуу, колку небитни ликови беа двајцата во приказната тоа е чудо едно, убацивање пропаганда на најјако уклучена.
А побитни ликови од нив ги снема во секунда поради немање доволно средства како шо прочитав низ нетот, битно ги увалија оние дефекните за да ги задоволат лџбт популација, и таа Саша сестрата на Алекс :tapp:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.172
Поени од реакции
25.324
Колку јака серија е Warrior, некој ја имаше спомнато погоре.

Boardwalk empire vibe, само со кинези, мафијаши и кунг фу. Пеколно комбо.

Пробав да отворам тема, ама ппјма немам од отварање на теми и баталив.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.976
Vo nedostatok na podobra ideja, i pri sjebano vrnezlivo "Skandinavsko leto", pocnav da ja gledam Warrior na HBO.

Zdrav kjotek, Kinezi, Irci, kurvi, opium, sumljivi trgovii - pametnom dosta :свиркам:
Колку јака серија е Warrior, некој ја имаше спомнато погоре.

Boardwalk empire vibe, само со кинези, мафијаши и кунг фу. Пеколно комбо.

Пробав да отворам тема, ама ппјма немам од отварање на теми и баталив.
Jas pishav na prethodna strana.
Retko dosaden leten period, za Gomorrah reaktivirav HBO, mi prekurci uste na polovina od vtora sezona,
i gledav random sho ima, ovaa ispadna interesna od prva epizoda.
Pri kraj sum na vtora sezona, dosega nemalo dosadna ili monotona epizoda.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Препорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.

Заслужена оценка од 7.6 на имдб.

Член од
27 јуни 2023
Мислења
219
Поени од реакции
600
Препорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.

Уште една солидна серија создадена од умот на Тејлор Шериден.Ја погледнав и јас и до сега ми се допаѓа (y)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.211
Поени од реакции
8.312

предобра до сега, а и ова е јако до сега

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100

Заборавив да прашам, овој Мајкл Кели има некој договор со ЦИА / Белата куќа? Значи не е реално дека секоја улога му е како агент на циа. Мора да е некој вработен таму во PR секторот.
Ок но не е на ниво со оригиналната.
Која е оргиналната? Се токмам на Warrior од погоре, па после ќе ја погледнам и оваа.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.211
Поени од реакции
8.312
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom