- Член од
- 27 јуни 2023
- Мислења
- 219
- Поени од реакции
- 600
Значи ќе Меконаху ќе го глуми татко му на Џон?
Значи ќе Меконаху ќе го глуми татко му на Џон?
Веројатно. Така е најлогично.Значи ќе Меконаху ќе го глуми татко му на Џон?
Vo nedostatok na podobra ideja, i pri sjebano vrnezlivo "Skandinavsko leto", pocnav da ja gledam Warrior na HBO.
Zdrav kjotek, Kinezi, Irci, kurvi, opium, sumljivi trgovii - pametnom dosta
Jas pishav na prethodna strana.Колку јака серија е Warrior, некој ја имаше спомнато погоре.
Boardwalk empire vibe, само со кинези, мафијаши и кунг фу. Пеколно комбо.
Пробав да отворам тема, ама ппјма немам од отварање на теми и баталив.
Уште една солидна серија создадена од умот на Тејлор Шериден.Ја погледнав и јас и до сега ми се допаѓаПрепорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.
Заслужена оценка од 7.6 на имдб.
предобра до сега, а и ова е јако до сегаПрепорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.
Ок но не е на ниво со оригиналната.предобра до сега, а и ова е јако до сега
Заборавив да прашам, овој Мајкл Кели има некој договор со ЦИА / Белата куќа? Значи не е реално дека секоја улога му е како агент на циа. Мора да е некој вработен таму во PR секторот.Препорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.
Која е оргиналната? Се токмам на Warrior од погоре, па после ќе ја погледнам и оваа.Ок но не е на ниво со оригиналната.
Која е оргиналната? Се токмам на Warrior од погоре, па после ќе ја погледнам и оваа.
Па ова е продужеток како тоа е оргинал а оваа не е ,исти глумци и се тоа ?