Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.743
- Поени од реакции
- 27.741
Прати некојДа можев да дојдам супер ке беше ама неможам тоа е работата.
Прати некојДа можев да дојдам супер ке беше ама неможам тоа е работата.
Добив торент од Ashburton Grove..сепак фала што излезе во пресрет.Респект.Прати некој
Ќе треба некој полицаец да пушти сегаПрати некој
И тоа со големи букви NEW BIG BUDGET from netflix, читам 40милк хахахахах, да ве кова вандависион
Топ 5 серии у живот.Мислења за Mr.Robot?
Типична hit or miss серија, ако си basic гледач и немаш изгледано многу филмови и серии гарантирам дека ќе ја прекиниш, почнува многу јако и ке те навлече после првите епизоди ама серијата изобилува со тешки филозофии и е чудна за пратење потака, дефинитвно е арт серија и продукциски е совршена, сцените и дијалозите се многу специфични и во доста случаеви напорни за гледање.Мислења за Mr.Robot?
edvaj ja izdrzav prva epizoda.Мислења за Mr.Robot?
Кај виде тоа?500 миљони мајки да ви ебам за сите црнци елфови и орки трансџендери
465 милиони долари за една сезона на Господар на прстените
Претходно беше објавено дека Амазон ќе плати над 500 милиони долари за снимањето на неколку сезони од серијата Господар на прстените. Денес излезе дека само првата ќе чини 465.off.net.mk
Тој првиот личи на Голум.Кај виде тоа?
Го објавија кастингот, засега изгледа дека 90% од ненашминканите се белци. Тие шо нема да бидат белци и нема да бидат шминкани, веројатно се орки, Rhun или Harad.
Се надевам дека нема да биде, кастингов досега вика дека нема да биде. Мене најмногу ме исплаши дека Кристофер умре, а оние gatekeepers, шо соработуваа со него за Силмарилион, за Берен и Лутиен, за Падот на Гондолин и беа ангажирани од продуцентите за да се грижат дека нема да се забегува, ги набркаа.Ма не сум го видел нигде.
Ај кажи зарем не е тоа денес по default, или морално (по скопски жаргон) коа снимаш филм?
Син му рече, дека после Хобит више ништо никад нема да доживее екранизација. Читајте ги книгите ако сакате да нурнете во тој свет.Се надевам дека нема да биде, кастингов досега вика дека нема да биде. Мене најмногу ме исплаши дека Кристофер умре, а оние gatekeepers, шо соработуваа со него за Силмарилион, за Берен и Лутиен, за Падот на Гондолин и беа ангажирани од продуцентите за да се грижат дека нема да се забегува, ги набркаа.