И морнинг шоу е топ.Сите ми се гледани освен Morning show, немаат утка
И морнинг шоу е топ.Сите ми се гледани освен Morning show, немаат утка
Бериче алфа мажјаче оплоди ја и мојата женаДвете најомилени серии на жена ми.
и ја ги сакам, особено Комјунити, Гуд Плејс не толкуБериче алфа мажјаче оплоди ја и мојата жена
Мала несфатена шегаи ја ги сакам, особено Комјунити, Гуд Плејс не толку
Информацијава ја спомнав како обичен факт, а ти си ја сфатил како алфа мажјак курч.
Не сум ви ја психијатар, ебаве беља.
Сонцето изгрева на исток.ја спомнав како обичен факт
офф топик фактСонцето изгрева на исток.
Одлична е - ја изгледав цела прва сезона.Ја излгеда некој Space Force?
Првава епизода воопшто не ми фати око, ама ќе и дадам уште една шанса.
2 epizodi i uste se neam nasmeano, nekako retardirana mi e i mi deluva na totalno promasuvanje so ogled na cast-ot i faktot sto povtorno gleame sorabotka na kreatorot na americkata office i stiv karel. Ova ako se zeme vo predvid, prvive 2 epizodi se tezok fail.Ја излгеда некој Space Force?
Првава епизода воопшто не ми фати око, ама ќе и дадам уште една шанса.
Ја изгледав и вторава епизода.2 epizodi i uste se neam nasmeano, nekako retardirana mi e i mi deluva na totalno promasuvanje so ogled na cast-ot i faktot sto povtorno gleame sorabotka na kreatorot na americkata office i stiv karel. Ova ako se zeme vo predvid, prvive 2 epizodi se tezok fail.
И наредните епизоди не се ништо подобри. Целото сценарио изгледа како да го пишувал некој SJW - анти Трамп тинејџер а не креаторот на Office. Можеа по суптилно и по оригинално да го дупчат Трамп а не со финти од типот направил typo Boobs on the moon...2 epizodi i uste se neam nasmeano, nekako retardirana mi e i mi deluva na totalno promasuvanje so ogled na cast-ot i faktot sto povtorno gleame sorabotka na kreatorot na americkata office i stiv karel. Ova ako se zeme vo predvid, prvive 2 epizodi se tezok fail.