Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Бериче алфа мажјаче оплоди ја и мојата жена :love: :love: :love:
и ја ги сакам, особено Комјунити, Гуд Плејс не толку
Информацијава ја спомнав како обичен факт, а ти си ја сфатил како алфа мажјак курч.
Не сум ви ја психијатар, ебаве беља.

и ја ги сакам, особено Комјунити, Гуд Плејс не толку
Информацијава ја спомнав како обичен факт, а ти си ја сфатил како алфа мажјак курч.
Не сум ви ја психијатар, ебаве беља.
Мала несфатена шега :(

Ја излгеда некој Space Force?
Првава епизода воопшто не ми фати око, ама ќе и дадам уште една шанса.

Одлична е - ја изгледав цела прва сезона.
Има доста добри сцени и сценариото е супер.

2 epizodi i uste se neam nasmeano, nekako retardirana mi e i mi deluva na totalno promasuvanje so ogled na cast-ot i faktot sto povtorno gleame sorabotka na kreatorot na americkata office i stiv karel. Ova ako se zeme vo predvid, prvive 2 epizodi se tezok fail.

2 epizodi i uste se neam nasmeano, nekako retardirana mi e i mi deluva na totalno promasuvanje so ogled na cast-ot i faktot sto povtorno gleame sorabotka na kreatorot na americkata office i stiv karel. Ova ako se zeme vo predvid, prvive 2 epizodi se tezok fail.

Ја изгледав и вторава епизода.
Едвај.
За пред заспивање да бучи нешто во позадина ќе ја биде.

Space force, каков кастинг.....а какво разочарување...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
И наредните епизоди не се ништо подобри. Целото сценарио изгледа како да го пишувал некој SJW - анти Трамп тинејџер а не креаторот на Office. Можеа по суптилно и по оригинално да го дупчат Трамп а не со финти од типот направил typo Boobs on the moon...

Ја изглеав The killing, целосно, и покрај препораките да ги гледам само првите 2 сезони :D Последната сезона имаше интересен случај, и убаво ја завршиле серијата па не ми е толу криво што ја доглеав.
Сепак серијава се првите две сезони за мене, па за нив ќе искоментирам. Ликовиве се стварно многу добро обработени, ретко у која серија сум се приврзал со нив вака. Од детективски аспект истрагатаа не ми беше битна колку драмата со ликовите.
Едина критика е за градоначалникот, немаше потреба да го сјебат неговиот карактер у задњи 5 минути во серијата. Издржа да не стане корумпиран низ секакви препреки за на крај да смени однесување без никаква причини. Ме подсети на Џејми во ГОТ, го развиваа карактерот 5 сезони за преку ноќ преокрет да му се деси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom