Серијата поврзена ли е со филмовите Another earth, I origins, Sounds of my voice? Кога ги изгледав 3те филма мислам дека прочитав дека е ама не ми текнува баш. Како и да е откога ги гледав филмовите планирав и серијата да ја почнам ама некако сум заборавил.Guys, абе, гледа ли некој The OA? И има ли тема на форумов за неа? Поради глупавиот search на форумов, не можам да пребарувам ни мислења на темава, ни наслови на теми во подфорумов.
Sound of my voice не сум го гледал. Со другиве 2 не е некако многу поврзана. Некои слични теми, да, ама директна поврзаност нема.Серијата поврзена ли е со филмовите Another earth, I origins, Sounds of my voice? Кога ги изгледав 3те филма мислам дека прочитав дека е ама не ми текнува баш. Како и да е откога ги гледав филмовите планирав и серијата да ја почнам ама некако сум заборавил.
Ке ја почнам од утре добро е барем само 16 епизоди се.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Хрватскава УспјехОвие HBO ќе имаат некогаш утнат проект?
Јас само првата епизода ја гледав. Ептен ми беше ко шпански римејк на 13 Reasons Why, затоа не ја продолжив. Ама би ја, заради Рио и Денвер!И Елите е добра, во два дена ја изгледав.
Супер е Елите, изгледај ја до крај.Јас само првата епизода ја гледав. Ептен ми беше ко шпански римејк на 13 Reasons Why, затоа не ја продолжив. Ама би ја, заради Рио и Денвер!