Ах добро е ја најдов темава? Се соодвестувам со првиот пот на Катја, вечерва се чувстувам токму како неа! Знаете, токму кога сум поднапиена се чувствувам како да ги разбирам сите околу мене само него неможам да го разберам?Ах убаво ми е, се изнаиграв и не се замарав со другите, а токму тоа ми требаше вечерва? А маака ми е, многу, зашто никогаш нема да го разберм она што некој сака да ми го каже, без тој да ми го каже нели сфаќате, сите се едно исто собрано во гнојот од црвјата лач, без потенцијали да бидат нешто што ќе има даде смисла за да живеат.
Ах загината е пријателката на мојата љубов и веќе одамна не ми дава да се ослободам од вишоков суплементарни одвраности со кои се запознавам секој ден од мојот живот и кои не ми даваат да резонирам по утрешниот ден? ах И мене ли то ми следува, па нели заслуживме барем да бидеме достојни за добра ноќ и сладок сон, за едно слатко здрава, за едно прекрасно око, за едни најубави усни, ах та што кога ги давате кога не ги давате од срце, ве мразам сите одвратни створенија на божјата ужас, ве мразам сите бизарни сонови на мојата ноќ!Убава ноќ. Бела ноќ со црнило околу вратот кое не ве пушта да издишете и да бидете она шо сте. Јас ќе замолчам, јас и неможам да зборувам ,мојо говор е заробен во чувствата.Моооооооооооолк. Темнината сокрива искуство, можеби си тоа ти, а можеби е, сосем доволно да го чувствуваш она што зборовите неможат да го искажат.Молк. Најубаво ми е.Ве молам не бришете го постов!