Омилено парче облека?

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Hmmm... Edni farmerki od Mng, gi kupiv pred 2ipol godini, sega se PARTAL na nogavicite ama ednostavno ne mozam da prestanam da gi nosam... I belata jaknicka, mnogu mi e mala ama uste si ja nosam =)))

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
едни панталончиња црни кратки летни си ги изнаносев летово уф уф:pipi:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Едни прави тесни темни фармерки што ги купив пред година ипол ги преносев. Уште фали со нив да си спијам. А ги куптив ептен евтино, но штом ги видов се заљубив и уште сум вљубена :pos:
Исто едно бели сандалки пред 2 години ги купив преевтино и тие ги преносев. Здрави ми се и догодина ќе тераат:). Имам и омилени чизми кои одвај чекам да залади да ги облечам.
Имам уште многу омилени, во глобала немам нешто што не сакам од гардаробата моја. :)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Кошули!
Сите кошули, до една, ама поќе оние со бауш-ракав и со врзвање напред. :pipi:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Фармерки како прв избор.... после доаѓа кошула со долги ракави и на трето место дуксер (нормално, ова одвоено :))

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
чизмите кожни што ги купив пред некоја година не ги изоставам секоја зима, фармерките особено ги носам, летните фустанчиња.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Едни сиви фармерчиња не можам да престанам да си ги носам.Имав такви и ми се скинаја, не знајте колку сум се нервирала.Пред некој месец си најдов исти такви и се скапав од радвење скокав тука во продавницат, ваква бев, :vozbud:.Мама и продавачкана мислеја напади добивам.Не ни размислив, одма си ги купив :) Освен нив иам една пчелкеста блузичка така широчка е, жолто со сива и многу си ја сакам мека е таква...:back:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Една црна блузичка со 3/4 ракави и со врвца се врзува назад..Чизми уште пред 5 години имам, ама не ги фрлам оти ги носам од време на време и се скроз здрави :pos2:, ниски чевличиња црни со бели точки и чорапчињата со прсти :baeh:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Не сум спрема ниту едно парче облека посебно наклонет. Се што имам, подеднакво си сакам и носам ... :wink:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
едни фармерчиња со такмички, сукма и блуза лила боја е овие ствари ми се најомилени а исто така фустанчето што го носев за НОва Година

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
фустанчињата што ги имам од матурата и апсолвентската вечер, (посебно тој матурскиот) ,навистина за ништо на светот не би ги фрлила, бидејќи боите и моделите не знаат за демоде, можам да ги носам и по 10 години и никој нема да сфати дека тој од матурата на пример е од 2004 година

Kajgana Shop

На врв Bottom