Омилено парче облека?

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Па фустанчето што го носев за Нова Година си го обожавам:pipi:Исто така и некој обични блузички и дуксерки што ги носам за нашкола и светлине фармерки со некој ѕвезди на нив.Тука би го ставила и црноно капутче мхм го обожавам:pipi:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
шалчето мое ради кое замалце ќе изгубев живот:(
и кошулата со капки од секаков вид алкохол (вино, пиво, коњак, вотка...) од нова година:)
И двете можете да ги видите овде

S

SSS-Stolica

Гостин
омилено парче облека ми се моите четири блузони со капуљача,три се со патент а еден е без секоја недела си ги носам,заштитен знак ми се

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
омилено парче облека??

морам да кажам дуксерите кој ми се во плакар.....секој од нив :) сакам дуксери со патент и капуљача, но не ептен спортски...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Црна фармерка, мојот омилен црно-бел дукс и конверс за целосно задоволство :icon_cool

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
Омилено ми нешто лскавко некоја блуза така..:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу се, башка имам нешто веќе набројано претходно во темата, така што сега само ќе ги издвојам црните панталони со висок струк од Манго! Мх, какви се, најубави! Башка и многу убаво ми стојат, ваљда.:pipi:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Aj ќе ги издвојам омилените..
(иначе не замервите на квалитетов на сликиве, до мобилниот е)

фустанчево го носев на полуматурата...и на две-три свадби:pipi:

најомилени за летово.. претежно денски за на плажа ги носев.. ректко кога ми текна навечер да ги облечам,т.е. само два пати

Ја купив за Нова Година, на втора вечер ја носев(сега малце избледила тука кај боите поради тоа што мама на вриење ја впикала)...
Иначе од позади е со гол грб

Најомилената блуза... преубаво стои

си ја купив пред два три месеци.. сега зимава ја носам со под мене друга црна блуза и така..

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
болерото што го носев за матура, бело сатенско со пуфкасти ракавчиња и штикличките од матура!!!!премногу си ги сакам, си ги носам и секогаш ќе гу чувам!!!и некои маички кои ми се ептен штосни и удобни!

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Најомилени ми се фармерчињата Levi's 504. Едноставни се, а и убаво изгледаат

M

Mario Gómez

Гостин
Шорцевите Адидас што ми ги подарија,и дресовите што ги имам..

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
2-3 потесни блузони, редовно ги носам.=)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Imam eden dukser sto mnogu mi e pogoden od Terry weijl si go kupiv i go utepuvam od nosenje i edni patiki adidas sto epten si gi sakam:pipi:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Фустанчето кое го носев за Нова Година црно краткичко и фармерките што си ги купив при последниот шопинг, а се тесни со разни џепчиња и патенти за украси ми се најомилени во овој период:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom