Па мене омилена боја ми е црната незнам зашто уствари знам најубаво ми стои а исто и цината боја ја сакам ама не ја преферирам за алишта за алишта прферирам темни бои а и црвената многу ја сакам.
Омилена боја ми е црната,но сепак во мојот гардеробер преовладува тегетот.Не ја сакам лилавата боја за облека, а зелената пак во секој контекст ми предизвикува нервоза. Розевата боја ми се допаѓа иако не ја носам многу (само во одредени ситуации во зависност од расположението).Исто така и црвено сакам али не носам. Сепак би ги издвоила црната и белата боја како мои фаворити.
Омилени бои ми се црна розова ... жолта, бела ( у летно време)
а ми се допаѓа комбинација од сиво-розево, золто розево за во лето мислам... а зима...сакам лилјакова со црно...
Најомилена боја за гардероба ..црна рулз бе!!
Али и сива сакам ..и зелена ..
Најубаво се осеќам у овие три бои , па така да и најчесто ги носам , еспешли црна.
Плава-Не знам зошто,ама отсекогаш ја сакам највеке.Собата ми е плава. Бела-Бојата на светлината.Прекрасна е. Зелена-Бојата на природата и на моето омилено растение.
До пред некое време многу сакав лилава, но ми се зсдосади кога почна модата во лилаво сите ко дресирани. Никогаш не ми се свиѓаат боите кои се шема. А иначе многу сакам зелена, црна, бела и сива.
Па зависи кога сакам да бидам забележана носам по светли бои црвена блуза,жолто шалче а кога не сакам да паѓам во очи носам по затворени бои на гардероба.
Ги сакам сите бои, е сега белата не многу. Црната ја сакам ми делува мистериозно и ретко на кој му стои, мене ми стои на пример. Потоа црвената, зелена , жолта, златни нијанси и лила.
Definitivno crno bela kombinacija. Ama vo leto znam da otkacam i da se oblekuvam vo potopli boi (da ne recam dziska boi, boi sto pagaat vo oci), portokalova, ciklama, zolta, isto taka sakam i maslinesta i svetlo zelena...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.