Омилени бои

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Па мене омилена боја ми е црната незнам зашто уствари знам најубаво ми стои а исто и цината боја ја сакам ама не ја преферирам за алишта за алишта прферирам темни бои а и црвената многу ја сакам.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Омилена боја ми е црната,но сепак во мојот гардеробер преовладува тегетот.Не ја сакам лилавата боја за облека, а зелената пак во секој контекст ми предизвикува нервоза. Розевата боја ми се допаѓа иако не ја носам многу (само во одредени ситуации во зависност од расположението).Исто така и црвено сакам али не носам. Сепак би ги издвоила црната и белата боја како мои фаворити.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Омилени бои ми се црна розова ... жолта, бела ( у летно време)
а ми се допаѓа комбинација од сиво-розево, золто розево за во лето мислам... а зима...сакам лилјакова со црно...

E

`EsCaPe`

Гостин
Најомилена боја за гардероба ..црна рулз бе!!
Али и сива сакам ..и зелена ..
Најубаво се осеќам у овие три бои , па така да и најчесто ги носам , еспешли црна.

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Епа омилени бои...зелена, сива и виолетова, а да и црната е добра за гардероба:D

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Плава-Не знам зошто,ама отсекогаш ја сакам највеке.Собата ми е плава.
Бела-Бојата на светлината.Прекрасна е.
Зелена-Бојата на природата и на моето омилено растение:):).

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Строго црна и бела и само понекогаш зелена облека(ама реткооо). Највеќе црна.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
i jas ja sakam crnata:) No kaj mene vo plakar se naogjaat i tirkizni , beli i sini obleki :)

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
До пред некое време многу сакав лилава, но ми се зсдосади кога почна модата во лилаво сите ко дресирани. Никогаш не ми се свиѓаат боите кои се шема. А иначе многу сакам зелена, црна, бела и сива.

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Па зависи кога сакам да бидам забележана носам по светли бои црвена блуза,жолто шалче а кога не сакам да паѓам во очи носам по затворени бои на гардероба.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
ги обожавам сите бои но ако треба да издвојам ај белата, а дома имам гардароба баш во сите бои ....

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ги сакам сите бои, е сега белата не многу. Црната ја сакам ми делува мистериозно и ретко на кој му стои, мене ми стои на пример. Потоа црвената:vozbud:, зелена , жолта, златни нијанси и лила.:vozbud:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Definitivno crno bela kombinacija. Ama vo leto znam da otkacam i da se oblekuvam vo potopli boi (da ne recam dziska boi, boi sto pagaat vo oci), portokalova, ciklama, zolta, isto taka sakam i maslinesta i svetlo zelena...

Kajgana Shop

На врв Bottom