Од кога навивате?

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Па мислам дека беше од 2002 година ...сезоната Лига на Шампиони.

До тогаш ги симпатизирав Баерн, следев фудбал, но не навивав за никој......сеуште:)

Во група беа: Милан, Баерн, Ленс и Депортиво мислам.

Во дуелите Милан - Баерн и Баерн- Милан толку се изнервирав од играта на Баерн, се разочарав и од тогаш па наваму има само еден тим во срцево: Форца Милан .

Таа година Баерн отпадна уште во групите а Милан ја освои.
Мислам дека ги тепаше и Ајакс со 3-2 у последна минута...стрелец Јон Дал Томасон :vozbud: ги реши, со 2-2 понатаму одеа Ајакс поради голови у гости.

Понатаму дојде на ред и Интер ( лежев во болница во заразно кога играа) и телевизор ми донесоа за да ја гледам. Шева даде гол, Мартинс израмни... и во Италијанското финале Милан - Јуве , Јувенташиве го лапаа цел.:pusk: :) :)
Шеваааааааааа да кинГ . . .

:back:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
2002. :)

Еднаш Барса засекогаш Барса.:smir:
Тогаш омилен играч ми беше Коку и Рајзигер :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.881
Поени од реакции
30.800
Од 1997 навивам за Реал Мадрид. Тогаш омилен играч ми беше Редондо.:realsal:

SmasheR^

FC BARCELONA !
Член од
6 ноември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Od 2006 koga Barcelona beshe vo finaleto na liga na sampioni.. I togas ja osvoi i od togas navivam za Barca :D

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Никој од вас не навива, сите сте симпатизери (а и тоа е прашање).

Што се однесува до мене, тече деветтата година помината во интензивно навивање за Работнички насекаде низ Македонија. Планирам барем уште 10 пати по толку. :party1:
kako sto znam momentalno rabotnicki nema navivacka grupa pa taka da ti si samo simpatizer kako i poveketo ovde !!!:baeh:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.404
Поени од реакции
8.532
Стварно како навиваат овие за странските екипи пред ТВ се дерат мислам навиваат и трансперенти вата пред ТВ и по некоја бакља палите :tapp:
да сте сипатизери односно да ви се допаќа некој тим да ама да навивате кога никогаш не сте биле на нивни утакмици со ретки исклучоци кој отишле на по некоја утакмица и тоа во странство стварно не мие јасно :toe:
инаку јас навивам за ПЕЛИСТЕР од пред едно петанстина години

на утакмици сум одел уште пред тоа амам не сум навивал оти сум бил мал :helou:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
СИМПАТИЗЕР на некој клуб сум од времето кога Роналдо (дебели) играше во Интер. Тогаш мало дете ништо не разбира па лета по оној што сите го зборуваат. Потоа оформив некој вкус за фудбал и омилен играч ми стана Луис Фиго па најмногу го СИМПАТИЗИРАВ Реал Мадрид. И сега последно откога падна Фиго и Реал се префрлив на Ливерпул и мислам дека тоа ќе остане, иако уште многу го сакам и Интер како прв клуб кој некогаш го следев. :smir: :smir:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Јас од 1999 година кога беше финалето Манчестер - Баерн кога во продолжението Манчестер победи со пресврт, Стрелци на головите беа Теди Шерингам и Оле Гунар Солскер.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па за барса навивак од 8-9 години со тато!Иако сум женско голем фан на Барса сум :pipi:

Dead Wrong

Love United Hate Glazer
Член од
8 септември 2007
Мислења
220
Поени од реакции
1
Од 1998-ма, 11 години лојален фан на Манчестер Јунајтед !!!
Once a Red Devil, Always a Red Devil !

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
уште кога имав 6 год со дедо ми или татко одевме на скоро на секој натпервар на победа дома.ако не бев во можност будно ги слушав на радио.
за странските екипи најпрвин ги навивав интер и баерн и најомилени играчи ми беа роналдо,бланк(интер) и елбер (баерн),во 2003 почнав да навивам за челзи дека ме импресионираа во ЛШ и поради Френк Лампард
баерн го запоставив, интер почнав да го симпатизирам кога дојде мурињо:salut:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
За Динамо навивам од кога имав 6 години.Тогаш Динамо играше во ЛШ и со татко ми ги гледав на ТВ.Плус и татко ми и дедо ми се навивачи на Динамо,наследно ми е :)
А Вардар сум го симпатизирал од секогаш,но последниве 2-3 години,кога отидов на утакмици на Вардар ми прирасна за срце клубот.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.520
Поени од реакции
4.403
Светско првенство 98ма сите навиваа за Бразил вујко ми кој живее во Франција се дереше ко ненормален за Франција се разбира.Јас имав само 6 години и немав појма кај сум и што сум :D.
Но ете ми остави впечаток Зидан со двата гола и ми купија дрес 21 во Јувентус. и цело време додека беше еуфоријата за него се зборуваше и беше топ тема.И така поминуваа деновите и се враќав у нормала и се подзаборави и Зидан и фудбал и се .Се додека еден ден исто бев на гости кај истиот тој вујко и имаше дерби утакмица,Јувентус - Интер,и ми вика Зидан игра за Јувентус и ја радосен ќе го гледам Зизу хаха.За белја таа утакмица Зидан доби црвен картон но на крај тепаше Јувентус со гол на Дел Пиеро од Пенал.И веке од таа утакмица иако имав само 7 години можам да кажам дека сум заљубен у Јувентус и дека од тогаш ги пратам.А кулминација беше поразот од Милан во финалето (колку солзии :confused:).Како и да е и во добро и во лошоо Јувентус си остануваа засекогаш една од најважните алки во мојот живот.

Kajgana Shop

На врв Bottom