Од кога навивате?

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Навивам од ко сум прооден, а до кога нема да ви откријам!:vozbud::smir:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Многу одамна навивам ... и навивам затоа што според мене се најдобри :) :smir:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
не се сеќавам баш откога, можеби беше градинка :dancing:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
1.Навивам за лондонскиот фудбалски клуб Челзи од 2004 година..Практично кога станаа шампиони.Ми се допадна стилот на игра на сините,ми се допадна начинот на кој што играа,и едноставно неможев а да не ги засакам..И од тогаш до ден денес тој е тимот кој што го сакам повеќе од се и сешто..

2.Навивам за Милан од кога знам за себе,значи од кога гледам фудбал навивам за милан.И самиот не знам стварно како сум ги засакал росоњерите.

Krasnopis

Проклет
Член од
27 ноември 2009
Мислења
10
Поени од реакции
2
Жалосно е шо македонците се расправаат за Реал и Милан, наместо да одат да ги гледаат нивните Брегалница, Пелистер, Вардар, Работнички...
И немојте со оправдувања дека нашиот фудбал не чини, дека местат...
Ако има само 37 "сведоци" на стадион нормално дека со фудбалот ќе си играат како сакаат.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
па кај нас ВО МОДА е да се навива за странски екипи..........а после кога некоја Македонска екипа ќе постигне европски успех,тогаш сите се за таа екипа УШТЕ ОД МАЛИ НОЗЕ:pos2:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
За Јуве од 2000 година,а за Челзи од 2004 година

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
За Барса од 2000 Година, 9 години Имав, Братми беше Причината да занавивам за Барса.:smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ако не го земам во предвид Тетекс (што се вика пораснав со тетекс), за Ц. Звезда навивав од многу мал незнам години колку но тогаш беше еуфорија Звезда или партизан пред 90тите и си останав за Звезда. На почеток на 90тите ги засакав Ајакс поради дресовите црвено - бели и Јари Литманен (еден од најдобрите фудбалери на времето за мене). И пред крај на 90` за Арсенал поради Бергкамп (затоа што ја сакав холандската репрезентација) а потоа тука си беа и Анри, Тони Адамс, Еду, итн......

Тоа се тимовите кој се за мене омилени и за кој навивам.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
За Барса, Ман Утд и Лацио од 99'.....(прво или втор одд.)
За Барса заради Ривалдо, за Ман Утд заради Солскјер и за Лацио веројатно затоа што сум се попалил по тимот шо го имаа тогаш :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom