Од кога навивате?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Незнам точно али мислам кога имав 7 години поточно 1997 година. И пред тоа гледав фудбал али не навивав за никого.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Од кога сум се родил
и се знае за МИЛАН сум
од тогаш па наваму цели 16 години

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Од коа знам за себе сум навијал за Арсенал и ок на почетокот на 5 6 години ради Зидан многу го засакаф Јуве затоа сеуште го симпатизирам :helou:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ја ги засакав манчестер откако победија против Баерн Минхен во финалето на ЛШ, мислам во '99 година и оттогаш до денеска е единствена екипа за која навивам!

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Шукер кога играше а тоа беше некаде околу 2000 година

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
Почнав да навивам за Јуве после светското првенство во САД 94'. На тоа светско првенство навивав за Италија и многу го засакав Роберто Баџо пошто според мене беше најдобриот играч на тоа првенство, но за жал како што знаете го промаши решавачкиот пенал во финалето со Бразил и многу ми падна жал за него. И решив дека ќе навивам за клубот во кој што игра во Баџо. Играше во Јуве... После некое време го засакав Јувентус ептен па кога Баџо си отиде продолжив да навивам за Јуве и за новата ѕвезда - Дел Пјеро.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Од времето кога најдобриот напаѓач постоел некогаш преминА во АРСЕНАЛ тоа е ДАВОР ШУКЕР во 1999 но за жал настапуваше само до 2000 во АРСЕНАЛ

Член од
8 јануари 2009
Мислења
34
Поени од реакции
1
гледам фудбал од светско 1998 а почнав да навивам за лацио коа земаа титула

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Почнав да навивам,гледам фудбал :tv:од 1990,од СП во Италија-тогаш имав 7 години.
Оттогаш станав фудбалски фанатик,:vozbud:кој не пропушта меч,омилен тим ми е Барселона,омилена репрезентација Италија:vozbud::vozbud::tv:
А за вистинско реално навивање,навивање во живо на трибини на стадион,во сала на ракомет -навивам за Пелистер од 93 кога имав само 10 години-оттогаш сум редовен,можат на прсти да се избројат утакмиците во фудбал и ракомет на Пелистер на кои не сум бил:pipi:
Спортски човек:vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Од 2002год. Од 10 год за Реал навивам. Прв натпревар што го глеав,како "фан"(тогаш:)) финалето Лш со Леверкузен. Засекогаш у сеќавање ке ми остане волејот на Зидан:)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Од коа вашите таковци уште ве немаа испланирано и немаа телевизори сите по дома, а оние кои имаа, не може да разликуваат јувентус од интер зашо беа црно бели телевизорите! :tapp:
Е од тогаш навијам за Вардар. Не за Ѕвезда, не за Манчестер, за Вардар.

Kajgana Shop

На врв Bottom