Од денес, нов лист во мојов живот!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Свртев нов лист во мојот живот, станав потолерантен и работите појдоа на добро..,:):)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
свртев пред некое нов лист..ги извадив од животот лицемерите и користољубивите но не целосно..сепак подобро се живее:pipi:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Нов лист во мојот живот.

Почнувам живот без самобендисанонедораснатинезрелоглупи девојки.!

:pipi:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Treba da se smenam, ama nemozam, na mnogu luge, ke im vlijaam u oci, a treba, se naucile na gotovo, ili koga treba da im gledam na kafe, aj ova aj ona, ne ide toa

a za nov list ne bi svrtel nikogas, samo ke ucis od greskite

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Pa koga ke me isturka nesto od kolosek sekogas vrtam nov list ali probllemot e sto nikogas ne uspevam skros da go dosvrtam :D

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ја не ги вртам листовите на мојот живот...Они мене ме вртат, а ја се чудам што тоа ме снашло, побогу

Член од
9 август 2006
Мислења
16
Поени од реакции
0
Свртев нов лист пред Некое време станав по крут,построг ,лош и фала му на бога Супер сум:zlo: :party3:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
tuuuu jas pochnav tomovi da praam. tolku mnogu novi stranici, starite najcesto gi vrtev poradi razocharuvanje nov problem i slicni propratni crnila vo zivotov. moj sovet: dozvolete mu na nekoj drug da ja svrti vashata stranica, moze ke svrti na onaa ubavata i sreknata...kaj mene barem toa se sluchi :pipi:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Одамна свртив нов лист, онака неочекувано, непланирано. И фала Богу супер испадна. Вредело да сменам неколку работи меѓу кои и мојот мозок. Сега колку-толку позрело размислувам, посмирена сум и не тресам толку глупости како порано. :hihihi:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Сум немала потреба да свртам нова страница... Никогаш можеби не сум ја достигнала нулата, па за да почнам одново.

Но, кога сум рекла, денес е нов ден, денес од ново почнувам.. Сум грешела... Тоа било така кажано, бев чувства и емоции (колку да се кажи), и сепак си продолжувам по старо и сигурно.. бидејќи сигурно, така и ми е најдобро.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Денес свртив нов лист, се надевам дека нема да се вратам на претходниот, како што многу пати се навраќав.:pipi:

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
абе ја секој ден си викам дека ке завртам нов лист али никако тоа да се случи. јебига тоа ти е животот некогаш не ти дозволува некои работи да ги направиш

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
Денес ќе свртам нов лист-во мојот живот

Гледав низ темите нешто слично не најдов, а ако има простете ми!
Вака, дали ви се има случено да размислувате за сопствениот живот и забележувате дека се направиле некои работи кои не сте требало да ги направите, сте реагирале на нешто, а не требало така?Ги забележувате вашите мани, недостатоци, карактеристики? Некој ден ви доаѓа да исчезнете од светот, ви доаѓа се преку глава, сакате да почнете се одново? Да започнете нов живот, во кој ке бидете поодговорни, подобри, со цел да си го подобрите начинот на кој живеете, да заборавите на лошите работи, а со сето тоа да се смените и самите себе?

Мене често ми се случува....сакам да почнам се од ново, ама некако тешко ми иде. Сакам да бидам поодговрна, да престанам да се срамам, да не бидам толку наивна, да престанам да пушам цигари и да го намалам кафето, да не бидам опседната со некои работи, гледам некои на моја возраст немаат слободно време зафатени се со некои интересни работи,имаат поинтересен и исполнет живот, јас не се занимавам со ништо и слично...ама тој нов лист никако да го свратм...ама се надева дека ке соберам сили и сто тоа ке го сменам во најскоро време.

Ако има некој нешто да пише повелете слободно!:helou:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Абе тоа и не е баш така плукни залепи. Тоа ти е исто ко да кажеш од денес не дишам, ама ќе продишеш јебига навика е. Треба време и треба свесно да се движиме кон еден одреден правец за да ја свртиме страницата. Затоа што ќе биде период нема да приметиме како сме ја вртеле страната полека полека но сепак резултатите ќе бидат поинакви.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Нов лист иста тетратка, извини мислев тема. :)

Споено.

Kajgana Shop

На врв Bottom