Од денес, нов лист во мојов живот!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
незнам да свртам нов лист!тоа е најверојатно парадоксот,многу често викам дека ќе свртам нов лист

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Abe ova mnogu pati sum go rekol, ama ne sum go primenil. Od ovoj zivot, sekogas ke ima nesto sto mi se dopagja. Kako i da e, malku po malku, vrtam nova stranica vo zivotot. Samo prasanje na vreme e koga potpolno ke ja zavrtam...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
и јас многу пати но незнам и секогаш дали сум спремна или дали всушност сакам мн ствари да сменам (или се) во мојот живот, дали од секојдневие, општо, нешткои посебни ствари кои влијаеле на мене.....

Во секој случам мислам дека е добро човек да може да се справи со она што му се случува па ако тоа е толку лошо или неубаво да е спремен истото да го промени , колку ке е можно се рабира:)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Од пред недела и пол, нон стоп велам дека ќе свртам нов лист. И завчера реков, ама продолжвам пак по истото, само помалце покажвам некој работи, сеа појќе си ги чувам за себе.
Пак, не е убо.
Ко ќе речам вртам нов лист, сакам да бидам потполно сменета во однос на то шо сум сакала да го сменам, а не однадвор да го кријам, а внатре да вријам и да го осеќам.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Од пред недела и пол, нон стоп велам дека ќе свртам нов лист. И завчера реков, ама продолжвам пак по истото, само помалце покажвам некој работи, сеа појќе си ги чувам за себе.
Пак, не е убо.
Ко ќе речам вртам нов лист, сакам да бидам потполно сменета во однос на то шо сум сакала да го сменам, а не однадвор да го кријам, а внатре да вријам и да го осеќам.
Не си имала доволен предизвик:)

Член од
16 октомври 2007
Мислења
70
Поени од реакции
5
Treba li da begame od toa sto sme so vrtenje na novi listovi i slicno?Na mislenje sum deka lugjeto mnogu tesko se menuvaat,zatoa toa vrtenje na novi listovi treba da se svede na ucenje kako da ziveeme so sebe si.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Не си имала доволен предизвик:)
Ах, дали сум немала драга? Сум имала ите како..Само не знам шо е работата. Изгледа многу тешко можам да прифатам промени, било какви.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Abe jas sekoj den velam ce bidi ce bidi ce svrtam nov list se ce se promeni ama se nekako izleguva nekoja rabota so e povrzano so minatoto i segasnosta i se nekako se provlekuva sekoj nastan i ko ce vidi coek nikako da se zavrsi toa. a Jas bi prifatila promeni no dali drugite okolu mene bi gi prifatile?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Eпа да денес завртив нов лист ама утре пак се враќам на стариот.Незнам зашто ама многу ми етешко да свртам нов лист па уште сум на првата страница :icon_bigg

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Денес дефинитивно вртам нов лист,чист како солза.

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Многу пати ми се случило да речам "е од денес нов лист во мојот живот" и тоа обично кога сум нервозна така си велам,ама по неколку часа ќе ми помине и ништо од новиот лист, пак си се враќам на старото...:toe:

Член од
5 април 2008
Мислења
31
Поени од реакции
3
Кога ќе се решам да свртам нов лист, значи стварно ми е доста... дојде и тој момент. Стариот е веќе преполн, презаситен... новиов ќе го чувам попразен, нема да го полнам многу...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Денеска навистина вртам нов лист и ќе се потрудам така и да остане.
Држете ми среќа :)

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Многу пати сум велел дека ќе свртам нов лист.. Но никако не ми успева, колку пати сум вртел нов лист исто толку сум се враќал на стариот. Неможам да се променам, а не можам ни моите навики... Каков сум-таков сум, сепак сите правиме грешки и учиме од нив, а за новиот лист да го свртам треба да си го зацврстам карактерот.. :toe:

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Вртам лист скоро секоја недела и повторно се враќам на претходниот после поминување на главоболката :) Мислам дека знаете за што станува збор хахахахахах

Kajgana Shop

На врв Bottom