Од денес, нов лист во мојов живот!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Сношти пиев кафе.
Денес кога станав си помислив, дали ако тоа кафе беше последното што сум го пиел, ќе имаше различен вкус и различно ќе уживав во него?

Word документот ќе го чувам во My Received Files, за ко ќе дојдит некој од страна, ако случајно го видит, да помислит дека тоа не сум јас.

S

SSS-Stolica

Гостин
Од завчера свртев нов лист, започнав нов живот каде што ќе се радувам на се...нема да се замарам со никој, засега супер ми иде, ама малце е тешко додека се навикнам...уште седат спомените од стариот живот...

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
кога ќе речам така..дејствието трае ден/два и после заборавам што сум рекла и пак се враќам на старото, за жал.
А има некои работи што би ги променила кај мене,ама не е така лесно :icon_frow

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
"Ejjj од утре вака веќе нема, од утре сум новата јас. Кој сака нека ме прифати,кој не многу ми е галје."
Ни самава незнам колку пати го имам ова речено, а утре е истото.
За да завртам нов лист треба све да променам почнувајќи од местото на живеење и све натака.
Неможам да свртам нов лист кога стариот не е ни до пола испишан.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Вчера јадев бурек со сирење.
Обично јадам бурек со месо.
Свртев нов лист :helou:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
До сега не сум свртила многу пати нов лист...Ама кога го вртам..засекогаш и е свртен и никогаш не прелистувам назад..можеби и затоа добро осмислувам пред да завртам нов лист.Еден нов лист засекогаш ќе го памтам..не беше по моја желба, но едноставно морав да завртам и да да продолжам..

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Одговорот го знае Хладно Пиво:

Da sam prazan list, potpuno ?ist

Koristio bih puno, puno deblji kist

I samo jarke i šarene boje

Da napišem ime tvoje i moje

Da sam prazna glava, potpuno zdrava

Ne bih više nikad u?io za badava

Samo onol'ko, kol'ko mi treba

Da još ostanem paf od tolikog neba

Da se mogu kao nekad, vratiti na po?etak

I biti onaj isti bahati dje?ak

Ne bih forsir'o neki ležeran stil

Niti se trudio da uklopim

Moj svijet u ovaj svijet

Moje snove u raspored

Riskirao bih svaki pokušaj

Da zadržim taj osjecaj

Samo za taj osjecaj….

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Оф, ми тежи мојава енциклопедија и тоа многу. Многу бргу ми се испишуваат сите страни. Но среќен сум затоа што имам исполнет живот. Еве, утре започнува една нова страна. Очекувам да биде доста шарена. Од утре започнуваат поголемите промени:)

Delfin4e

Го обожавам морето
Член од
20 април 2009
Мислења
61
Поени од реакции
5
Јас уште денес завртев нова страна ама баш сакам да видам колку време ќе трае или кога ќе се појави едно мало ветерче во момент на криза оп повторно се враќа старата вејќе добро позната и на памет научена страна...ама овој пат ќе се борам сама со себе ако треба па ќе успеам!!! :duel:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
i jas sakam da svrtam nov lis t vo zivotot
ama ne sum tabula rasa.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Отсекогаш ми биле смешни таквите што секој се се‘ порешителни и порешителни во тоа да свртат нов лист и да сменат нешто во нивните мизерни монотони животчиња, али никогаш не помислив дека истото може да ме задеси и мене. Така, по мал тет-а-тет со себеси, сфатив дека е време за ревизија на сите бенчмаркови во мојата нонсенс агенда и за факинг револуција!

Да, можеби на некому од другата страна на мојот свет ќе му биде смешен мојот midnight talk монолог, но за таквите, message from our sponsor: I. Don't. Give. A. Fucking. Shit. Добар почеток, м?

Фино, заврна. Шлаг на моиве патетики. Романтико, о романтико.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Вртење нова страна викате хах...Туку така, тап-тап!!
Кај мене некако природно си иде тоа листањето, со годините, искуството, процесот на созревање, животниот тек! Не ми се случило до сега да речам е од утре таква ќе бидам, а не ваква.
Уел, освен диетите од понеделник:icon_eek:
Инаку, чувствувам кога се свртела страната! Мала промена, поинаква јас, постара, позрела, посамостојна!
Не се форсирам да вртам листови, нема потреба! Не е секогаш глатко, има многу изгужвани, синс јас сум прилично несмасна девојка! Скоро сите ќошеви се малку извиткани, има многу налепници, дамки, траги од салотејп кај што сум укакала па сум се обдела да прикријам и поправам штета!

Сега за сега ми е добро, фала му на горнион или уатевер...Ете и тој беше на претходните страници! На моменталнава името на Харе Кришна и yogi masters се испишува, без јас да посакам или се присилам себе си! Уел, та нели сите имаме право да се редефинираме и трагаме по себеси?
Oh yes we do!
Кога ќе ми се сврти наредната, I'll let you know..as you care!
Whatever!

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Ovoj pat mora da mi uspee,vaka ne ide veke...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.822
Поени од реакции
12.317
Нов лист со старо пенкало, џабе.

Kajgana Shop

На врв Bottom