Од денес, нов лист во мојов живот!

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Ќе ми завршат страниците уште малце,ама џабе се е по старо:kesa:

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Си ветив дека годинава ќе свртам нова страница, затоа што старата, од минатата година би сакал да ја скинам и да ја фрлам едноставно. Иако најчесто не е така лесно како што изгледа, со помош од правите пријатели и луѓето на кои им значиш можеш да ја свртиш страницата.
не можеш да скинеш една страница од твојот живот но затоа можеш да ја фрлиш целата тетратка!

Најнормална работа на светот ми е да свртам нова страница, старата веќе сум ја испишала.
Делумно ми успева затоа што обожавам промени, аналогно на тоа сакам да вртам нови страници.
Обично тоа го правам на датуми кои ми се битни, поточно, секоја година на 26 мај!
:plet:
не е тајна зашо баш 26.05 ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Порано постојано си кажував од денес вртам нов лист, нема више по старо, доста ми беше ваков живот, ама таман ќе се решам да ја свртам, некој ветар ја враќаше назад старата страница и пак си продолжував по старо.
Еден ден, ме фати некој инает, ја свртев страницата и не дозволувам ниеден ветар, макар и ураган да бил да ја врати претходната страница, затоа што ми се допаѓа вака животов во моментов и работите кои ги изменив во изминатиов период откога ја свртев страната.
Кој знае, можеби понатака во животот, ќе свртам нова. Само знам дека не сакам да се вратам на старото.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Си ја потрошив тетратката од толку листови вртење и кинење.

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Svrten e odamna mojov list za se u zivotot i superr mi e

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Влтевме, влтевме, влтевме и кај мене падна паричката...Не, не беше то темата.
Еднаш ми се случи (инаку несвојствено за мене) да бидам доволно храбра во завртувањето на листот. Од тогаш немаше потреба за ново поголемо завртување се до овој момент (мислам, не знам, не сум сигурна :raz:)...

ПС: Ми се допаѓа вака кога зборуваме во метафора полесно е човек да се искаже себеси.:)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Pa.....mnogu pati, iskreno nemozam da gi dobrojam. Teram dodeka se tera a koga ne, ednostavno 'na levo krug' i zivot ide dalje. Imashe edna mnogu ubava pesna od C-ya mislam deka beshe:
'idem samo pravo i
gledam samo pravo
sve shto prodze pored mene
za to mi nije zao
i dalje idem pravo
i mislim ono pravo
mnogo tuge iza mene al za to mi nije zao' ...
hmmm arno se potsetiv aj da si ja slushnam:smir:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
ПС: Ми се допаѓа вака кога зборуваме во метафора полесно е човек да се искаже себеси.:)
Ама тоа може лесно да доведе до забуна и недоразбирање.(различно толкување).А која е целта на изразувањето ако не бидеме разбрани:)..доста е оф топик

Иначе мене листањето ми е навика...скоро секогаш има некоја промена.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хм... добро ми е вака сега за сега а и на листот има каде и што да се напише. Инаку одамна стојам на истата страница во глобала ништо не се менувам, освен некои ситници

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Досега два пати посериозно донесов одлука за вртење нов лист. Чувствувам дека во скоро време ќе мора да го направам истото, едноставно лично за јас да се чувствувам подобро.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Свртев нов лист пред скоро две години и мислам дека тоа е една од најпаметните работи што сум ја направил. jejeje
А сега за недела дена пак вртам нов лист. hehe:

Член од
12 јануари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
Си ветив дека годинава ќе свртам нова страница, затоа што старата, од минатата година би сакал да ја скинам и да ја фрлам едноставно. Иако најчесто не е така лесно како што изгледа, со помош од правите пријатели и луѓето на кои им значиш можеш да ја свртиш страницата.
Me too

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Novo poglavje ne nof list. Nema shto da smenam, ali imase mnogu raboti, mnooooogu raboti koi sto morav da gi napravam do Nova Godina, shto kje mi go odlucat ostatokot na mojot zivot. Za toa bev pod pritisok i mislev ke poludam. Ali sega e novo poglavje, i se e ostaveno u Bozji race, a jas samo mozam da cekam, i da si pravam raboti shto mene me pravat da se cuvstvuvam ubavo do togas.

Kajgana Shop

На врв Bottom