не можеш да скинеш една страница од твојот живот но затоа можеш да ја фрлиш целата тетратка!Си ветив дека годинава ќе свртам нова страница, затоа што старата, од минатата година би сакал да ја скинам и да ја фрлам едноставно. Иако најчесто не е така лесно како што изгледа, со помош од правите пријатели и луѓето на кои им значиш можеш да ја свртиш страницата.
не е тајна зашо баш 26.05 ?Најнормална работа на светот ми е да свртам нова страница, старата веќе сум ја испишала.
Делумно ми успева затоа што обожавам промени, аналогно на тоа сакам да вртам нови страници.
Обично тоа го правам на датуми кои ми се битни, поточно, секоја година на 26 мај!
:plet:
Ама тоа може лесно да доведе до забуна и недоразбирање.(различно толкување).А која е целта на изразувањето ако не бидеме разбрани..доста е оф топикПС: Ми се допаѓа вака кога зборуваме во метафора полесно е човек да се искаже себеси.
Me tooСи ветив дека годинава ќе свртам нова страница, затоа што старата, од минатата година би сакал да ја скинам и да ја фрлам едноставно. Иако најчесто не е така лесно како што изгледа, со помош од правите пријатели и луѓето на кои им значиш можеш да ја свртиш страницата.
исто и ја.A be vrtam, vrtam, nikako da zavrtam.