Текстот е ископиран од еден весник... Ме мрзеше да го преведувам, а зар има потреба од тоа...???
ИНТЕРЕСНА Е ИЗЈАВАТА НА ПУТУН...
Руски премијер Владимир Путин је додао да САД последњих година шире „право силе а не међународно право”, наглашавајући да је Русија покушавала да заустави одлуку о признавању Косова, али да је „нико није слушао”. „Када смо покушавали да зауставимо решење за Косово, нико нас није слушао. Ми смо говорили: не радите то, сачекајте, ставићете нас у ужасан положај на Кавказу. Шта ћемо рећи малим народима Кавказа, зашто Косово може да добије независност, зашто овде не може? Ставићете нас у глуп положај”, рекао је Путин у интервјуу америчкој Си-Ен-Ен. „Нико тада није говорио о међународном праву, осим нас а сада су се сви сетили, сада су из неког разлога сви почели да говоре о међународном праву”, истакао је председник руске владе. „Али ко је открио Пандорину кутију? Да ли смо то били ми? Не, нисмо ми. То није наша одлука и није наша политика”, рекао је Путин према стенограму који је објавила влада Русије.
БРАВО ЗА ПУТИН...