Оваа недела го/ја/ги мразиме...

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Трифун т.з. ГРОБАР поради сите глупоси истресени низ дневниот печат за краток временски период. Па добро бе, има ли смисла???
Човеков е за жалење.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Eпа кога глумат вака препотентни сега треба од инат да ги опалиме така 1-0 малце ама болно да видат европско на телевизија па нека се чеша овој вампиров скапан после да го ебе коњ у гз 5 000 000 пати да му ебам кожата селска негова.
Па човекот си е реален само, искрено се 10 пати бољи од нас и ќе идат на европско.И они го имаат она што ние го немаме...Самодоверба!не ебаваат жива сила и не свршаваат на србите како поедини луѓе во Македонија.Цврсто веруваат во себе и затоа успеваат!

П.С.го мразам Бучковски!:helou:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.884
Поени од реакции
50.444
Па човекот си е реален само, искрено се 10 пати бољи од нас и ќе идат на европско.И они го имаат она што ние го немаме...Самодоверба!не ебаваат жива сила и не свршаваат на србите како поедини луѓе во Македонија.Цврсто веруваат во себе и затоа успеваат!

П.С.го мразам Бучковски!:helou:
Мене ме неривра тоа што пред секоја уткмица со Македонија се наоѓа некој памтен Хрватски новинар или еве овој Киро и ке му текне некоја нова фора само за да се внесе немир и дестабилизација во репрезентавијата ,како што недела дена пред последната кога извадија дека Сречко ке си одел и ке бил тренар на Партизан еве сега пред оваа вампиров се јавува со ваква изјава Што сака да кеаже со ова дека нашите фудбалери се мотивиарат само со пари и дека само со судии може да победиме и кога би победиле тоа би било местено?? дека нашите фудбалери немаат желба да опалат ја Хрватска само онака????Ако сака да си ја мотивира неговата репрезентација нека не се служи со бакви бедни фори.
Ова болидраново веројатно за мене е наменето,а поима немам од каде си извадил ваков закучок.Ти си веројатно Хрват па затоа ти кажувам дека против тој народ немам ништо пошто и во животов сум немал контакт со некој од таму,мене само ме нервираат вакви подмукли финти и затоа сакам да не видат Европско па после слободно нека серат по нивните весници .

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Го мразам Дарко Стак ин а моумент Панчев :vozbud:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
По колку е луд ...
Веќе ја претерува. Ова не е песимизам, ова е намерно инаетење.

п.с. Ме потсеќа на друг член на форумов...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Хејтам, хејтам, хејтам!!!
Да му ебам жената.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
оваа недела,наредна недела,овој месец нареден месец,оваа година,наредна година,овој живот,нареден живот(ако постои де) ја мразам Дроља Бакујани :cum:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ооооо.... Бакојани факин Дора.

МОЈТ!!!! Ама ај наредна недела, цела ќе ја мразиме!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom