Se slozuvam vo potpolnost. Gooolem kreten.Трифун т.з. ГРОБАР поради сите глупоси истресени низ дневниот печат за краток временски период. Па добро бе, има ли смисла???
Човеков е за жалење.
Па човекот си е реален само, искрено се 10 пати бољи од нас и ќе идат на европско.И они го имаат она што ние го немаме...Самодоверба!не ебаваат жива сила и не свршаваат на србите како поедини луѓе во Македонија.Цврсто веруваат во себе и затоа успеваат!Eпа кога глумат вака препотентни сега треба од инат да ги опалиме така 1-0 малце ама болно да видат европско на телевизија па нека се чеша овој вампиров скапан после да го ебе коњ у гз 5 000 000 пати да му ебам кожата селска негова.
Мене ме неривра тоа што пред секоја уткмица со Македонија се наоѓа некој памтен Хрватски новинар или еве овој Киро и ке му текне некоја нова фора само за да се внесе немир и дестабилизација во репрезентавијата ,како што недела дена пред последната кога извадија дека Сречко ке си одел и ке бил тренар на Партизан еве сега пред оваа вампиров се јавува со ваква изјава Што сака да кеаже со ова дека нашите фудбалери се мотивиарат само со пари и дека само со судии може да победиме и кога би победиле тоа би било местено?? дека нашите фудбалери немаат желба да опалат ја Хрватска само онака????Ако сака да си ја мотивира неговата репрезентација нека не се служи со бакви бедни фори.Па човекот си е реален само, искрено се 10 пати бољи од нас и ќе идат на европско.И они го имаат она што ние го немаме...Самодоверба!не ебаваат жива сила и не свршаваат на србите како поедини луѓе во Македонија.Цврсто веруваат во себе и затоа успеваат!
П.С.го мразам Бучковски!:helou:
Токму така нека си гледа својта работаГо мразам Дарко Стак ин а моумент Панчев
Јас цел живот го мразам и ќе го мразам,не само неделаваГо мразам Дарко Стак ин а моумент Панчев
ова....Може некој да ми објасни што направил пешково?