- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.462
- Поени од реакции
- 12.003
Мислам дека беше 200к
Јас повлеков пари од upwork на Paypal. Користам VISA Electron od NLB и бидејќи е словенска банка, како држава на пејпал одбрав Словенија. Парите од Upwork ги добив веднаш на PayPal, а од PayPal на кредитна картичка за 2-3 дена со ситна провизија, мислам дека беше фиксна 2.5 долари. За да можеш да ги повлечиш на картичката, претходно треба да ти биде поврзана со PayPal акаунтот, едноставна процедура, ги внесуваш податоците од картичката, ти земаат 1-2 евра, следниот ден истите ти ги враќаат и таа е картичката на која ќе легнуваат средствата кога ќе одбереш опција Withdraw to card.Нека помогне некој ако знае.
Странциве претежно работат со пејпал,а тоа е кај нас забрането.Како би префрлил парите кои што сум ги сработил и ми ги префрлиле на пејпал?И дали има воопшто некој начин да се случи тоа.
Дали има некој друг начин кој што не е пејпал?Знали ми треба брз начин на префрлање,а пејпалот е најлесен и го користат сите странци,па затоа него го потенцирам.
Во ред, прилив е. Но, нели не се даночат пари доколку немаат основа од каде се. Пример ми пратил роднина од странство на Paypal.. ?Мислам дека на тековна(трансакциска) сметка не можеш самиот ти да уплатиш пари во странска валута, туку само на девизна сметка. Така да, очигледно е дека е прилив од страна.
Во Уни Банка едно време бараа ти да се појавиш и да кажеш на кој основ ти легнуваат парите. Со новиов закон, најверојатно и тие пари што ти ги праќаат роднините од странство ке подлежат на оданочување.Во ред, прилив е. Но, нели не се даночат пари доколку немаат основа од каде се. Пример ми пратил роднина од странство на Paypal.. ?
Пиши им на чат или мејл.Иначе акаунтот ти е фул верификуван?Вадел пари од бет сити некој? Пробувам да повлечам 300 евра на сметка во нлб и ми вика дека се е успешно, ми ги трга парите од акаунт, а после ден два ми ги враќа назад на акаунтот без било какво известување.
Кога ги депозитира парите ? Мислам дека после 48 часа од депозитот може да повлекуваш до тогаш не .Вадел пари од бет сити некој? Пробувам да повлечам 300 евра на сметка во нлб и ми вика дека се е успешно, ми ги трга парите од акаунт, а после ден два ми ги враќа назад на акаунтот без било какво известување.
Пиши им на чат или мејл.Иначе акаунтот ти е фул верификуван?
Hello,Кога ги депозитира парите ? Мислам дека после 48 часа од депозитот може да повлекуваш до тогаш не .
Мора преку скрил значи да ги вадиш .. јас не сум го проверил акаунтот кај нив одамна барем имам скрил опцијаHello,
Starting from December 19, 2017, withdrawals via payment system "Visa" in the currency dollar and euro are suspended due to technical probems on the part of the provider.
Use another payment system to withdraw funds, having previously replenished the account with it.
Каква превара од кладилница еј. Гниди. Сеа треба да правам профили на други места, па таму да депонирам пари, за да депонирам на бетсити, за да можам после парите од бетсити да ги повлечам на тоа друго место, па да ги префрлам на виза. Провизии до максимум.
Дополнително бетинг лимитот ми е нула евра. Образложението е:
Hello,
Limits are established according to our Rules for bets accepting.
General betting rules
5. The bookmakers company reserves the right to limit a maximum stake on special events as well as to limit or increase a maximum stake of a certain client without any notification and giving reasons.
Your limit will be kept the same.