Обложување на нет

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
На тоа што јас го добив нема SWIFT код или слично!
Бев до Уни Банка ми рекоа дека не се запознаени бидејќи оваа картичка е земена без пари, а тие можеле да вршат надзор ако имаш девизна сметка!
Јас го напишав бројот на кредитната картичка и SWIFT кодот на Уни Банка и парите се пратени но на моја сметка сеуште ги нема!
Можеби не стигнуваат веднаш или што е работата?
Треба да чекаш сигурно 1 недела ако не и повеќе да бидат префрлени.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Me интересира конкретно за bet365, играм неколку дена и не можам да се снајдам за натпревари кои се играат. Ми излегуваат натпреварите само од тој ден, од другиот ден(после 00.00 часот) не можам да ги најдам никако! На bwin имаше опција да играш една недела, овде не можам да најдам или нема? Може ли некој поискусен со овие работи да ми помогне ако се може? Фала многу(y)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ако знае некој, нека каже каде може да се игра втора лига Македонија. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Де бе, не бива со Маестро картица да се направи депозит на Бет365?

N

Nicky Santoro

Гостин
на која страница можам да играм онлајн , префрлањето да биде директно значи помеѓу картичката и кладилницата,зошто преку манибукерс максимум што можеш да префрлиш е 4500евра ( што е малку), значи не 4500е на едно префрлање туку само 4500е и готово неможи повеќе/....

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
на која страница можам да играм онлајн , префрлањето да биде директно значи помеѓу картичката и кладилницата,зошто преку манибукерс максимум што можеш да префрлиш е 4500евра ( што е малку), значи не 4500е на едно префрлање туку само 4500е и готово неможи повеќе/....
Na bet365 mislam deka moze!
Ne sum probal so tolku golem iznos ama bi trebalo da moze!

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Пишете ако има бонуси нешто ..

Член од
16 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
На бет365 може да се подигаат пари, директно ти стигаат на картица, само најпрво треба да се помини фазата KYC - know your customer, односно праќаш скениран пасош, закажуваш интервју, ти се јавуваат и на англиски те прашуваат кој ти е мејлот, име, презиме, адреса и на крај кодот да го кажиш кој си го креираш сам при регистрација.Кога ќе го поминиш сето ова немаш проблем за ставање и подигање пари.
Важно - секогаш кога креирате сметка оставајте ги податоците точно како во пасош (пр. Дончо-Doncho), бидејќи при евентуална добивка ќе неможете да си подигнете пари.
Уште една работа, не ставајте големи пари и влогови, бидејќи онлајн кладилниците знаат да ви го блокираат акаунтот, наводно заради сигурносни причини или да ви намалат границата пр.5 евра по тикет,Ова го има само читано по форуми на луѓе на кои им се има случено.Кладилниците не сакаат успешни типстери.Подобро во 5 кладилници по 10 евра, отколку во една 50евра влог. Се надевам ова ќе му помогне на некој.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
На бет365 може да се подигаат пари, директно ти стигаат на картица, само најпрво треба да се помини фазата KYC - know your customer, односно праќаш скениран пасош, закажуваш интервју, ти се јавуваат и на англиски те прашуваат кој ти е мејлот, име, презиме, адреса и на крај кодот да го кажиш кој си го креираш сам при регистрација.Кога ќе го поминиш сето ова немаш проблем за ставање и подигање пари.
Важно - секогаш кога креирате сметка оставајте ги податоците точно како во пасош (пр. Дончо-Doncho), бидејќи при евентуална добивка ќе неможете да си подигнете пари.
Уште една работа, не ставајте големи пари и влогови, бидејќи онлајн кладилниците знаат да ви го блокираат акаунтот, наводно заради сигурносни причини или да ви намалат границата пр.5 евра по тикет,Ова го има само читано по форуми на луѓе на кои им се има случено.Кладилниците не сакаат успешни типстери.Подобро во 5 кладилници по 10 евра, отколку во една 50евра влог. Се надевам ова ќе му помогне на некој.
Toчно пријателе!
Јас играм на bet365, ги поминав тие процедури и последно беше тоа што ми пратија писмо на домашната адреса со PVC(Postal Verification Code) koj треба да го внесиш во профилот и после тоа се е ок и немаш никакви проблеми за повлекување и ставање на пари!

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Лажат овие од бет365, и тоа многу.Нејќеа да ми го дадат бонусот, демек Македонија не е во таа листа :D

Член од
16 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Не се замарајте со бонусите, ако можиш да добиеш не ти треба бонусот.Него треба да го уложиш од 3 до 5 пати, пишува во правилата, и на коефициент не помал од 1.5, за да можиш да го извадиш.А чисто информативно, мене ми дадоа бонус, не сега туку претходниот, е сега може за овој македонија да не е во таа категорија, мада ми стигна мејл за бонус пак. Поздрав

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
И јас пред неколку дена почнав да играм на bwin, ама гледам за исплата мора да е visa картичка а јас уплатив со master card....сега како можам да извршам исплата? И дали има некоја онлајн кладилница на која ќе можам да вршам исплата со master card?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Лажат овие од бет365, и тоа многу.Нејќеа да ми го дадат бонусот, демек Македонија не е во таа листа :D
Па може не е ради такви гнаси као мене што 100 пати им земале бонус :):)
Не шала ма страна многу пати земав бонус

Него ми кажаа дека од 1 септември нема да може да се кладиме на нет . Ќе имало некој закој и немале да можат банките да ги прокнижат парите што ќе доаѓале од онлајн обложувалници

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Па може не е ради такви гнаси као мене што 100 пати им земале бонус :):)
Не шала ма страна многу пати земав бонус

Него ми кажаа дека од 1 септември нема да може да се кладиме на нет . Ќе имало некој закој и немале да можат банките да ги прокнижат парите што ќе доаѓале од онлајн обложувалници
Тогаш како ке се исплаќаат добивките? Преку Манибукерс и такви Money transfer компании?

1.Него на Бвин и 24хпокер имам по 50 евра а сеуште немам направено депозит. За 24хпокер знам само дека ако направам минимален депозит ке ми ги дадат сите пари. Нензам дали е истото и за Бвин. Знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom