- Член од
- 1 декември 2008
- Мислења
- 223
- Поени од реакции
- 11
Како мислиш во која ќе биде забрането, или е забрането за сите или не е, нема друго, и ако е забрането дали има некој начин да се заобиколи .
Не знам точно ама разбрав дека ќе има некој систем во банките незнам каков и нема да може да се префрлаат пари на картицаКако мислиш во која ќе биде забрането, или е забрането за сите или не е, нема друго, и ако е забрането дали има некој начин да се заобиколи .
Ја имам од NLB Visa Electron и немам никакви проблеми на bet365Со VISA ELECTRON, ќе ми прави проблеми на 365BET?!!
Да. Затоа ти барат фотокопија од лична карта. За да проверат дали се совпаѓа со твоите податоциПред некоја недела направив account на bwin.com ставив депозит преку visa од тутунска банка , и не ми побараа никаков документ за верификација , стигнав до повисока сума од некој 500-600 евра и сакам да извадам некој дел , прочитав дека пред да направиш withdrawal треба да испратиш фотокопија од лична карта. , проблемот е што јас во регистрацијата внесов погрешен податок за моето име, а другите податоци се валидни. пробав да го изменам , али не е возможно одпосле. , ме интересира дали ке прават проблем околу исплатата?
Најпрво Треба да имаш Виза Електрон картичка (ти препорачувам од НЛБ Тутунска банка) ставаш пари (денари) пример 1220 денари за 20 евра (имај во предвид дека треба да ставиш некој денар повеќе заради провизијата).Ај ако сака некој убаво да ми објасни за ова шо како идат работите и дали има врска ако немаш +18 год. Гледам и на bwin има и 30 евра гратис. Фала однапред
Фала братНајпрво Треба да имаш Виза Електрон картичка (ти препорачувам од НЛБ Тутунска банка) ставаш пари (денари) пример 1220 денари за 20 евра (имај во предвид дека треба да ставиш некој денар повеќе заради провизијата).
Иначе за да играш мора да имаш 18 години бидејќи кога ке сакаш да вадиш пари ке ти побараат фотокопија од лична кара или пасош. Можеш да се регистрираш преку некој постар со негова картичка и податоци (татко,мајка или некој постар другар во кој имаш доверба).
За онлајн обложување ти го препорачувам bet365.com далеку подобар од bwin.com.
Што се оденсува до тие 30 евра на bwin тие не ти се гратис , него тоа ти е бонус до 30 евра пример ако ставиш 20 евра добиваш +20 евра бонус , исто така тие пари неможеш да ги извадиш него со нив можеш само да правиш пари (ако си ставил 20 евра + 20 евра бонус имаш 40 евра и со тие 40 евра си направил 150 евра може да извадиш само 130 евра).
Друже пробај преку chatot некако да добиеш иначе мене ми стигна дома. Види мислам дека е можно и на меил да и пратат.Vaka imam nesto pari dobieno vo bet365 i sakav istite da gi podignam .Mi se javija od bet365 i mi rekoa deka
copy od pasosot treba da im go pratam.
Posto kartickata e od edna prijatelka toa ne e problem,ke im pratam po mail
.Medjutoa vidov deka ima nekoj PVC broj ,koj go prakjaat preku Posta.
Dali moze bez toj PVC da podignam pari posto ne bi sakal so plik so posta da mi prakjaat - prijatelkata ne saka
roditelite da doznaat.
Tie sto se podolgo so ova ako moze da mi odgovorat
Pozdrav
SWIFT код имаш кога си ја извадил ти даваат бар јас од каде што имам на ливчето што ми го дадоа од банка го имаше тоа IBAN и SWIFT код,исто и бројот на банката и рачунот треба да си прашаш во банка да ти дадат ако ти немаат дадено.И јас сум нов во ова
Имам картичка од Уни Банка инаку и без проблем уплатив!
Играв на bwin една недела(за уплата немав никаков проблем) и сега сакам да подигнам некое евро па ми бара:
Broj na banka
Broj na racun
SWIFT kod/BIC kod ?
Може ли некој да ми појасни што треба да правам за да подигнам пари!
Значи имам од оние картички од Уни Банка што се даваат бесплатно, број на сметка не знам дали имам таму или треба да отворам?
Фала многу!
На тоа што јас го добив нема SWIFT код или слично!SWIFT код имаш кога си ја извадил ти даваат бар јас од каде што имам на ливчето што ми го дадоа од банка го имаше тоа IBAN и SWIFT код,исто и бројот на банката и рачунот треба да си прашаш во банка да ти дадат ако ти немаат дадено.