Ако има Спорт Лајф во Охрид да видиш, мислам дека таму има таква опција, за другиве кладилници не знам. поззДечки да ве прашам дане случајно некоја од кладилнициве наши (Охрид поточно) има воведено онлине уплаќање да си купиш картица и на неа јузер и пасс и да се кладиш?
Ако има Спорт Лајф во Охрид да видиш, мислам дека таму има таква опција, за другиве кладилници не знам. позз
Mинимум е 10 евра за да извадиш. Зависи од банка до банка за колку време ќе ти стигнат, а јас од Уни Банка имам, не ми имаат до сега земено провизија, немам ништо со нив, директно на картичка стигнуваат парите.Дечки ае некој нека ми каже колку пари минимум можат да се повлечат од Бет365 и за колку време од прилика ке стигнат парите...значи на акаунтот ми е уплатено од Виза електрон од Тутунска банка и немав никаков проблем при уплакањето на парите...
И дали и колку провизија зима банката и дали прават некој проблеми оти парите ке ми легнат на сметката од Онлајн Кладилница?!
Фала ногу...И кај мене директно на картичката ке идат ваљда нема да има проблеми...Mинимум е 10 евра за да извадиш. Зависи од банка до банка за колку време ќе ти стигнат, а јас од Уни Банка имам, не ми имаат до сега земено провизија, немам ништо со нив, директно на картичка стигнуваат парите.
i jas planiram da otvoram online karticka ama nemoj ni slucajno da si otvaral karticka vo Sportlife.. srajne se uslugiteДечки да ве прашам дане случајно некоја од кладилнициве наши (Охрид поточно) има воведено онлине уплаќање да си купиш картица и на неа јузер и пасс и да се кладиш?
Па не мора на Бет365 бе друже напрај си акаунт на БеТ Адриа тамо ништо не тражат само ако имаш картичка од УниБанка или од Тутунска и гајле немаш ке кцаш онлајн!Видов дека срање услуги имаат во Спорт Лајф, а проблемот што не можам во бет 365 и другите е дека немам 18 години, а треба слика од лична карата ова она...
Немам играно на бетадриа, на betwin и bet365 сам треба да побараш да ти бидат префрлени на картичка или на сметка.Штотуку уплатив на бетадриа..
дали ако добијам парите директно кеми ги префрлат на сметка или јас треба да го побарам тоа? за колку време ги префрлаат парите на картичка?
Благодарам
ЕДИТ Играв сингл и ме заеба но гледам парите уште ми стојат во биланс па уплатив уште еден тикет и отпосле покажа 0.00 еур во биланс
Може некој да појасни??
. кој ќе даде гол за македонија ? нема теорија да изгуби словачка , и попов не игра , ко изгубени глувци ќе се смешни нашите. најголемото дно ќе се случи во вторник на мак фудбалот. фантазирај си ти .македонија - словачка? на оваа мислиш? не си ги давај парите затоа што е чист 1