Виза електрон од Стопанска или тутунска или од било која друга банка ја врши истата функција , ако не ти прифаќа од стопанска нема да ти прифати и од тутунска... Јас кога правев за онлајн обложување ми кажаа во Стопанска банка и ми направија "Виза Интернет" специјална картичка, тоест не е физички опиплива, ми дадоа број пин јузер и со неа имам играно на бет365 беатдриа бвин и други.... инаку имам и електрон таа ми ја дадоа за да примам плата од фирма на времето... така да прашај повторно да не вадиш џабе електрон....Значи денес поднесов за Виза електрон картичка у тутунска. Ама по шо не ми се чека недела две додека ја добијам решив со Виза електрон од Стопанска да пробам да депозитирам, но не ми дозволува ни во Бет365, ни Бетадриа. Исто и на манибукерс не ми дозволува да прикачам пари, најверојатно поради тоа шо избрав дека парите ми се за гејминг. И сеа повторно не ми дозволува да прикачам пари со истата. Ко демек банката не дозволувала...
Решение има или да си ја чекам картицата од Тутунска?
Да, појди понеделник во банка на шалтер и речи им да ти го дадат...Каков е тој IBAN Код на Тутунска Банка, или е универзален за секоја сметка?
Јас имам проблем со Манибукерс. Кога се регистрирав нели треба да ти стигни писмо за потврда на акаунтот. Арно ама мене не ми стигна никакво писмо иако имав побарано да ми стигни. И мораше 50 евра да ги вадам преку кладилница.Гледам има доста луѓе што бараат помош при повлекување на пари од онлаин кладилници. Јас имам еден предлог: Мене ми требаат пари на Moneybookers, па кој е заинтерсиран може да направиме deal, парите наместо да ги повлекувате овде во банка и да плаќате провизии на банките, ќе ги земам јас на Moneybookers, а на вас ќе ви дадам овде на рака или на трансакциона. Продобивка ќе има и за вас и за мене, вие ќе си ги подигнете парите без процедури во банка, а и јас ќе имам депонирани средства на moneybookers брзо и без провизии.
Инаку еден совет: Не пробувајте директно да повлекувате пари од онлаин кладилници на девизна с-ка во банка, не е дозволено тоа кај нас (исто како што не е дозволено македонски државјани да се обложуваат на онлаин кладилници), при повлекување користете moneybookers, webmoney или нешто слично.
П.С. Доколку има заинтерсирани за повлекување слободно пишете...
Обично праќаат писмо со код, за верифиација на адреса на живеење, меѓутоа знае да залута некогаш писмото. Пиши им на moneybookers ќе ти дадат инструкции за верифација, не би требало да представува проблем тоа.Јас имам проблем со Манибукерс. Кога се регистрирав нели треба да ти стигни писмо за потврда на акаунтот. Арно ама мене не ми стигна никакво писмо иако имав побарано да ми стигни. И мораше 50 евра да ги вадам преку кладилница.