Обложување на нет

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Drugar mi sto raboti vo min. za Pravda, naravno kockar, mi rece deka negde mart da ocekuvame da dojde na red zakonot za online kladenjevo kaj nas, odnosno da se usvoi celo vreme kladzive da imaat online oblozuvanje kako sto imaa neli 6 meseci za vreme na karantinot.. Taka da posle mart, april ke mozeme na bilo koja nasa kladilnica da lupame online, bilo da e SL, zlatna, mozzart itn..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.955
Поени од реакции
9.587
Уште живејме во 20 век ние овде за да уплатиш морат да е на ливче напишано па да ојш по шалтери да чекаш редој,недај Боже да ти згрешит во пишењето па да требит пак да чекаш во тој ред за да поправаш и ќе те опулат ко во око да му копаш,ајде баш да видиме дали ќе дозволат Лотарија на Македонија вакво сценарио овој пат.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
3.337
Уште живејме во 20 век ние овде за да уплатиш морат да е на ливче напишано па да ојш по шалтери да чекаш редој,недај Боже да ти згрешит во пишењето па да требит пак да чекаш во тој ред за да поправаш и ќе те опулат ко во око да му копаш,ајде баш да видиме дали ќе дозволат Лотарија на Македонија вакво сценарио овој пат.
Остај тоа им викаш кошарка победник со продолженија се јавуваат по други кладилници да прашаат која шифра е..
Има и такви што све му е напишано на ливчето колку уплата за да ти рече за 2000? А до тебе чекаа ред комшије, чичковци, вујковци и кој уште не.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Хахах еднаш трчав 500м да го пуштам Медведев да тепа (го изгуби прв сет), за после пола минута објаснување да ми каже Медведев гол да даде така? На крај се откажав пошто брејк направи и падна од 2 на 1.50...

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.373
Поени од реакции
1.929
Zatoa se stavaat avtomati kako vo Belgija, Germanija i nema shto da ja molish taa da ti pushti pa da te preprashva

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.955
Поени од реакции
9.587
И играчите се куртони не само вработените шо да очекуваме од играчи шо се бунет зш коеф од билтенот не бил со ист тој на тикетот. Во која доба живеет овие уште ми е енигма. Кладомати Не сум сигурен ама мислам овие Банана Кик имаа или нешо слично на кладомат не сум влегол таму одамна

Член од
12 јануари 2010
Мислења
87
Поени од реакции
23
Дали некој има искуство со euromilions-лотарија, дали имате уплатено тикет и на кој начин уплативте? Јас пробав да уплатам тикет со виза електрон, но трансакцијата беше одбиена.
благодарам однапред

Член од
29 јануари 2022
Мислења
12
Поени од реакции
2
Здраво сакам да прашам во врска со Skrill.Пред неколку дена направив акаун за да повлечам пари од 1хbet преку Skrill,денеска пробав да повлечам на мастер картичка но неуспешно.Дали некој има искуство со повлекување пари од Skrill ?

Член од
3 октомври 2019
Мислења
49
Поени од реакции
19
Дојде и тоа.... ми стигна емаил за неплатен данок 1700 денари во 2018-2019 ... се јавив да видаш што е работата треба утре до УЈП да идам да ми кажат детално за која трансакција е ...ама тоа ке да е немам други, имав директно од Покерстарс повеке трансакции правено таа година а и следната многу повеке исто така па ке видам што ке кажат.

Член од
3 октомври 2019
Мислења
49
Поени од реакции
19
Update
Не било од странски игри на срека туку од Спортлајф некоја грешка валда, со нив контактирам се надевам ке исправат...прашав право и за сите години до 2022 дали ме следува некој си данок, проверија се така да чисто е од странски приливи / Скрилл и слично хD

Член од
30 декември 2018
Мислења
80
Поени од реакции
10
Update
Не било од странски игри на срека туку од Спортлајф некоја грешка валда, со нив контактирам се надевам ке исправат...прашав право и за сите години до 2022 дали ме следува некој си данок, проверија се така да чисто е од странски приливи / Скрилл и слично хD
Имаше ли и директно на сметка повлечено ?

Kajgana Shop

На врв Bottom