Обложување на нет

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Зависно од б365 акаунтот на некој не им дава опција за депозит преку скрил, би требало да може со понови акаунти ама ова е највероватно само за б365 не верyвам и за другите онлајн клад @Артиљеро си пробал да депозитираш и на други?
И преку моцарт (малта) сум пробал и преку моцарт може.
На други странски не сум играл не ни имам акаунт освен тие два.
Автоматски споено мислење:

Денес цел ден со моцарт се рапсравам од 02.03 ми држат пари не ми ги префрлаат на скрил, имале некој технички проблеми со одобрување на трансакции на исплати.
Така да нека ги пуштат овие и со нив сум завршил.
На бет истиот ден повлекуваш истиот ден ти стигаат на скрил, а не да чекам по 3 дена ко на моцарт.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
И преку моцарт (малта) сум пробал и преку моцарт може.
На други странски не сум играл не ни имам акаунт освен тие два.
Автоматски споено мислење:

Денес цел ден со моцарт се рапсравам од 02.03 ми држат пари не ми ги префрлаат на скрил, имале некој технички проблеми со одобрување на трансакции на исплати.
Така да нека ги пуштат овие и со нив сум завршил.
На бет истиот ден повлекуваш истиот ден ти стигаат на скрил, а не да чекам по 3 дена ко на моцарт.
Подалеку од тие гревови со авторизација на секој тикет на мали суми.
Pinnacle и Parimatch ти препорачувам за подобри коеф од б365, а ако сакаш балканска тогаш Wwin не се лоши само брзо ќе те лимитираат ако добиваш.
Ако депозитираш пиши периодов да знае народот :D

Член од
29 јануари 2022
Мислења
12
Поени од реакции
2
Јас неможам на мастер кард никако да повлечам од Скрил,пробав преку две банки Халк и Шпаркасе.Играв на 1хбет и од таму добивката ја повлеков на Скрил,но сега од Скрил никако не може.Исто така и преку бет365 акаунт нема опција за повлекување на Скрил

Член од
23 август 2010
Мислења
39.563
Поени од реакции
114.885
Јас неможам на мастер кард никако да повлечам од Скрил,пробав преку две банки Халк и Шпаркасе.Играв на 1хбет и од таму добивката ја повлеков на Скрил,но сега од Скрил никако не може.Исто така и преку бет365 акаунт нема опција за повлекување на Скрил
Од Скрил не можеш да повлечеш пари на Халкбанка, пробај ако имаш некој другар што користи Скрил да му ги препратиш таму а он да ги повлече преку картичка од НЛБ или Комерцијална.

Член од
29 јануари 2022
Мислења
12
Поени од реакции
2
Од Скрил не можеш да повлечеш пари на Халкбанка, пробај ако имаш некој другар што користи Скрил да му ги препратиш таму а он да ги повлече преку картичка од НЛБ или Комерцијална.
[/QUOTE
Пробав со другар преку стопанска неможе,од НЛБ немам никој кој користи Скрил.Кој малер сум :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дај кажете некоја игра или систем што носи константна добивка, ако постои воопшто таков хехе ..јас играв еден систем на бет 365 и заглавив јако ..уплаќав со прогресија на Х коеф. Почнав со 200 ден и ако не помине утакмицата покачуваш на 400, ако не помине 800 и тн.. Сега барам чаре да се вратам ама тешко

Член од
7 февруари 2021
Мислења
4
Поени од реакции
0
Здраво да не знае некој дали е дозволено обложување на 2win надвор од Македонија?

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Дај кажете некоја игра или систем што носи константна добивка, ако постои воопшто таков хехе ..јас играв еден систем на бет 365 и заглавив јако ..уплаќав со прогресија на Х коеф. Почнав со 200 ден и ако не помине утакмицата покачуваш на 400, ако не помине 800 и тн.. Сега барам чаре да се вратам ама тешко
Моментално играм за забава буквално и играм на големи квоти. Пробувам некој глупости засега 1-3 пол и 1-3 второ, Т2+ пол ми се исплатиле најмногу исто и играње фаворити.
Здраво да не знае некој дали е дозволено обложување на 2win надвор од Македонија?
Мислам да ама депозит мора со картица на твое име лично и мислам дека мора од македонска банка да е картицата издадена т.е. трансакциската сметка.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Моментално играм за забава буквално и играм на големи квоти. Пробувам некој глупости засега 1-3 пол и 1-3 второ, Т2+ пол ми се исплатиле најмногу исто и играње фаворити.
Мислам да ама депозит мора со картица на твое име лично и мислам дека мора од македонска банка да е картицата издадена т.е. трансакциската сметка.
Дали играта 1-3 п.п и 1-3 второ полувреме ја има во бет 365? Ја барам ама не можам да ја најдам таа секција.

Член од
29 ноември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Momci nekoj sto vadi pari od skrill, so procent za nego sekako moze pm da mi pise...

Член од
29 јануари 2022
Мислења
12
Поени од реакции
2
Денес ми стигна Мастер Кард од НЛБ и успеав да повлечам пари од Скрил директно на Мастер.Преку други банки не може

Член од
16 август 2018
Мислења
6
Поени од реакции
1
Cel zivot igram i uplakam preku VISA i mi isplakaat preku nea. Od lani nemozam da uplatam na kladilnicite sto se so sediste vo curacao ili kipar.Samo vo bet 365 mozev zosto se na Malta. Sega u Vo Mozzart Malta probav uspeav ama za povlekuvanje nemoze. Kontaktirav sluzbite mi vika do bAnkata e(Halk banka) probaj preku kartica od druga banka moze i od rodnina prijatel i sl. Cudno mi e,jas znam so koja si uplatil na taa mora da ti vratat,barem vo svetskive kladilnici sto sum igral. I uplajas vo zivo na primer 1.8 i na livce 1.72 koga ke go uplatis,a na stranata pak 1.8. Sranje nevideno.

Член од
5 декември 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Здраво. Имам едно прашање, па ако може некој да ми одговори? Имам акаунт на Лотоланд за уплата на европското лото и се разбира пошто кај нас е забрането да се играт игри на среќа забрането е да се уплаќа преку картичка. Па видов дека има опција за Neteller i Skril, па се одлучив да направам акаунт на Neteller. Префрлив пари преку картичка таму и фино лепо си уплатив на Лотоланд. Доколку се добие некоја сума на парички истата ќе стигне на Лотоланд на акаунтот, па од таму има опција да се пратат во некоја странска банка дирекно преку Сфифт и Ибан или преку Neteller назад. Доколку стигне на Neteller, дали е потребно да се плаќа некој данок овде или се додека не стигнат на некоја картичка во банка се дотогаш немора да се оданочуват тие пари? Незнам точно како функционираат тие работи, па ве замолувам ако некој има искуство да сподели овде.
И уште едно прашање, колкав процент задржуваат Neteller при повратна трансакција (во смисол од Лотоланд акаунт на Neteller) или при исплата во некоја странска банка?

Kajgana Shop

На врв Bottom