Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Ima opcija da depositiram so skrill?Bet365
Ima opcija da depositiram so skrill?Bet365
NeIma opcija da depositiram so skrill?
Your country is not supported country, mi dava na Skrill i nemozeme nikako da vadime pari, ni preku kartica ni preku bankarski transfer. Pinnacle na primer nema opcija bank transfer ili kartica poveke, isto e i so najgolem broj drugi kladilnici. Stoa chare, sto bi mozelo da bide alternativa za skrill, a so funkcionira vo ovaa vukojebina?Da go smenile principot za vadenje,sega samo na Visa nekojasi Direct karticka mozes da izvadis.
Kje mi ostane golema suma zaglaveno kaj idiotive..
Nisto,osven nekako da izvadis smetka/karticka vo stranstvo.Your country is not supported country, mi dava na Skrill i nemozeme nikako da vadime pari, ni preku kartica ni preku bankarski transfer. Pinnacle na primer nema opcija bank transfer ili kartica poveke, isto e i so najgolem broj drugi kladilnici. Stoa chare, sto bi mozelo da bide alternativa za skrill, a so funkcionira vo ovaa vukojebina?
Pozdrav
јас имам вадено пари од бет па скрилл па нлб, само престанав од кога направија провизија што не беше мала.Your country is not supported country, mi dava na Skrill i nemozeme nikako da vadime pari, ni preku kartica ni preku bankarski transfer. Pinnacle na primer nema opcija bank transfer ili kartica poveke, isto e i so najgolem broj drugi kladilnici. Stoa chare, sto bi mozelo da bide alternativa za skrill, a so funkcionira vo ovaa vukojebina?
Pozdrav
Nema nikakov problem direktno na kartica da stigat, od UJP, danoci i drugi gluposti?јас имам вадено пари од бет па скрилл па нлб, само престанав од кога направија провизија што не беше мала.
иначе бет го имаат она правило од кај ти е депозитот од таму да вадиш.
Автоматски споено мислење:
да се дополнам
од кога почнаа скрил со провизијата си се пребацив директ да си ги повлекувам на виза картичката од нлб и без проблем стигаа.
ама се само блокирав на бет365 една година од април и сеа играм на parimatch подобри квоти од бет, солидна страна брза исплата
ne sum imal ja problem a ne sum im ni plakjal, ako stigne nesto deka treba da platam ke platamNema nikakov problem direktno na kartica da stigat, od UJP, danoci i drugi gluposti?
Posledno gledam deka si poiskusen na temava. Citav niz forumov deka od Bet 365 na NLB tutunska banka, gi blokirale sredstvata i gi vrakale nazad na bet 365. Ti se slucilo ovakvo nesto ili e netocna informacija? Fala mnogune sum imal ja problem a ne sum im ni plakjal, ako stigne nesto deka treba da platam ke platam
posleden pat isplata od bet365 na nlb imav u april ovaa godina i nemase nikako problem, a od maj se prebaciv na druga platforma od drugi priciniPosledno gledam deka si poiskusen na temava. Citav niz forumov deka od Bet 365 na NLB tutunska banka, gi blokirale sredstvata i gi vrakale nazad na bet 365. Ti se slucilo ovakvo nesto ili e netocna informacija? Fala mnogu
Preku IBAN/SWIFT vadese?Здраво, извадив пари од бет365 на нлб ми стигнаа во девизни приливи и сега кога одам распределба на девизни приливи и да потпишам налог која и шифра да ја одберам ми бара да прикачам документ. Пред 5-6 месеци кога вадев не ми бараше никаков документ. Помош некој ако знае? Фала ви.
Да преку IBAN/SWIFTPreku IBAN/SWIFT vadese?
Ne sum vadel na toj nacin,direkt preku karticka odma stigaat na smetka.Да преку IBAN/SWIFT
Aj slikni so dokument trazatЗдраво, извадив пари од бет365 на нлб ми стигнаа во девизни приливи и сега кога одам распределба на девизни приливи и да потпишам налог која и шифра да ја одберам ми бара да прикачам документ. Пред 5-6 месеци кога вадев не ми бараше никаков документ. Помош некој ако знае? Фала ви.