Носталгија за играта...

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
И јас сакам емулатор за СОни 1, плус од каде може да ги најдам игрите.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.817
За тие што сакаат да играат игри од Сони на PC, би им го предложил PSX Emulator

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Колку киснев на ова и на двојката на стариот РС,стопати ги имам режено истите цд-еа,сега можеби има графика има паметни А.И.-а ама тогаш имаше забава до бесвест

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.605
Поени од реакции
2.224
Кој Ѓавол ве натера да редите игри од нитендо. Па детството на него ми помина, сега фацава ми е ваква :place:
Колку ми е сега криво што за еден мочан неисправен транзистор го исфрлив цело со се сите дискети. Како ми се игра сега...
Играта која ја играв најмногу неможам да се сетам како се викаше. Уствари две беа. Едната со каменковци, на крај требеше да се отепа еден црвен змеј. А другата беѓе со едно акрактерче, поминуваше препреки, имаше едни нивоа со облаци беа, ама не успеав да ја поминам никогаш.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ееееееххххх на времетоо..... :)

а не тука ми кажувате нитендо :) дедо ви кога играше тенис за нитендото не ни се помислуваше :D

шала настрана игра што ми недостига, не до толку играта туку периодот кога ја играв играта

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ееееееххххх на времетоо..... :)
а не тука ми кажувате нитендо :) дедо ви кога играше тенис за нитендото не ни се помислуваше :D

шала настрана игра што ми недостига, не до толку играта туку периодот кога ја играв играта

Времето кога излезе игрицава купив Voodoo картица, околу 250 марки беше, смешно ми е кога пишувам колку пари сум дал. Ги имаше тие специјални ефекти како бубачки на екран, дожд, брисачи (тоа што има сега на Тегра3 мобилниве). Смешно е, ама невидено беше. Ја утепав од играње НФС.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Времето кога излезе игрицава купив Voodoo картица, околу 250 марки беше, смешно ми е кога пишувам колку пари сум дал. Ги имаше тие специјални ефекти како бубачки на екран, дожд, брисачи (тоа што има сега на Тегра3 мобилниве). Смешно е, ама невидено беше. Ја утепав од играње НФС.
Тогаш беше времето... 3dfx ова она, еее колку време сум утепал на играње на оваа игра, сите стази напамет ги знаев, и само рекорди подобрував :D и уште си ја играм кога тогаш али преку vmware на win 98, пошто на седмицава не е поддржана играва :)

Kajgana Shop

На врв Bottom