Па овој е со БИОС и плагини у пакетСтави го овде, емулаторите не се нелегални - освен BIOS-от.
преку кој програм ја играш или имаш оргиналка?SHC- stronghold crusader
momentalno sum broj 1 vo mkd definitivno sega se borime na balkanot t.e u youoslaviju
Прати ми поракаИ јас сакам емулатор за СОни 1, плус од каде може да ги најдам игрите.
Времето кога излезе игрицава купив Voodoo картица, околу 250 марки беше, смешно ми е кога пишувам колку пари сум дал. Ги имаше тие специјални ефекти како бубачки на екран, дожд, брисачи (тоа што има сега на Тегра3 мобилниве). Смешно е, ама невидено беше. Ја утепав од играње НФС.Ееееееххххх на времетоо.....
а не тука ми кажувате нитендо дедо ви кога играше тенис за нитендото не ни се помислуваше
шала настрана игра што ми недостига, не до толку играта туку периодот кога ја играв играта
Тогаш беше времето... 3dfx ова она, еее колку време сум утепал на играње на оваа игра, сите стази напамет ги знаев, и само рекорди подобрував и уште си ја играм кога тогаш али преку vmware на win 98, пошто на седмицава не е поддржана играваВремето кога излезе игрицава купив Voodoo картица, околу 250 марки беше, смешно ми е кога пишувам колку пари сум дал. Ги имаше тие специјални ефекти како бубачки на екран, дожд, брисачи (тоа што има сега на Тегра3 мобилниве). Смешно е, ама невидено беше. Ја утепав од играње НФС.