Носталгија за играта...

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
Resident Evil 3

спрема мене најдобрата resident evil а и ради играва ко мал имав желба да се случи zombie apocalypse :)

Heroes 3

Delta Force

нај вероватно првата фпс што сум ја играл

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Порано многу играв, ама дојдоа нови генерации на игри со нови побарувачки, па оскудација, па не купив појак компјутер и одамна освен Фифа не играм ништо.

Serious Sam 2, ја скапав од играње.

Return to the castle Wolfenstein, ја обожавав. Исто и Medal of Honor ги играв првите неколку дела. Па преминав на Call of Duty, ама тоа подоцна.

Од тепачките, MK 4, сите Fatality ги имав научено пред интернетот. :icon_lol:

Red Alert 2, знам дека заради оваа игра 2 дена нашкола немав отидено. После излезе Yuri's revenge ама не ми беше интересна толку.

Број 1 играта на сите времиња, Mafia. Ја играв пак пред една година.

Delta Force 4, оваа ја играв последно од тој серијал, мислам подоцна дека излезе Black Hawk Down и слично, не пратам многу...

Од стратегиите, покрај Ред Алерт 2, растурав Age of Empires, кецот, двојката, конкуерорс... сите. Rome Total War ми е најомилена стратегија на сите времиња, а ко помал исто многу ја играв Star Craft.

Diablo

А ко најмал многу ги играв Tropico, Roller Coaster и Zoo Tycoon

Да не трупам многу ако ми текне уште некоја ќе ставам. Многу не ставив затоа што се претходно споменувани, и тоа повеќе пати.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.817
Имало и други обожаватели на Кармагедон :)
Омилена игра во тоа време ми беше

Да додадам...
Џеки Чен :D

Unreal Tournament

K

kalimer0

Гостин
Ќе пишам после сега многу се трогнав само што ја отворив темава... Уште ако се присетам на тие што ги играв на нинтендо ќе заплачам.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255

Kajgana Shop

На врв Bottom