Носталгија за играта...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле, колку добра тема... се изнасмеав, се потсетив на некои игри со кои бев максимално заљубена...

Кога ќе ми текне на Кантер, ама македонската верзија...:pos:( @ Петар Р., во исто време постиравме....:pos: )

Симс 1, заљубена бев во оваа игра, ниедна Симс после тоа не ми го правеше толку меракот, иако беа многу подобри од секој друг аспект, сепак јас си останав приврзана на оваа.

Аладин, Lion King, имаше и една Барби детектив... :pos:, Херкулес, Таличен Том, Kitchen (едно компирче требаше да поминува нивоа без да биде сомелено), Jack Jazz Rabbit, Worms, Crazy Taxi, на нинтендо покрај Супер Марио ја обожавав онаа со патките и со каубојците, со тенковите, играв и GTA, само не знам која беше, таа не ја играв сериозно, него интересно ми беше да си возам низ градот...:pos: Имав една игра флипер, ама со Тимон и Пумба, Тарзан, имаше една со скејтборд ама веза немам како се вика...:pos:Ни тогаш мислам дека не знаев... Бабл Трабл... итн. итн...

Иииииии.... следува мојата омиииииилена компјтерска игра, можеби една од првите игри кои сум ги играла, не знам, одамна беше: (и двата дела ги сакав, ама првиот посебно)

Аааааааааааааааааах, убави времиња беа тоа...:love:

N

Nicky Santoro

Гостин
Е разлистав темава и се подсетив на детството :place:
Колку убави времиња беа тоа , пред се безгрижни.
Zoo Tycon(Оваа и ден денешеен е барам али најстарата верзија некој е имаше ставено претходните страни и неможам никако да е најдам по нетов),Sims,James Bond007,Red Alert,Heroes 3,Hitman нз која верзија точнo али играва беше болест е отепав играње,да е најдам повторно би е играл.Medal of honor и уште мн други :(

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Ах носталгии..
Кога сум веќе тука,некој да ми даде добар ПС1 емулатор?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
само шо ми текна и мислев да го постирам истото видео леле колку саати имам минато на оваа игра како мал и тоа дупло потешко ми е било да фатам овца :D

Член од
22 јули 2012
Мислења
115
Поени од реакции
30
SHC- stronghold crusader
momentalno sum broj 1 vo mkd definitivno sega se borime na balkanot t.e u youoslaviju:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom