Нокаут Unplugged и пријателите во Метрополис Арена - - 28.12.2011

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
И добро бе да ве прашам што дека имаат квалитет кога се далеку од интересни за слушање? Кога ке одам на концерт да треба да дремам цела вечер или да се опуштам и да си поминам убаво? Ги видовме на Скрим мјузик Беи де фиш колку се добри и каква атмосфера направија...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Се изморив од пишување, ќе ти кажам почни да слушаш добри македонски бендови, во денешно време ги има многу добри, порано немаше затоа вакви коштаплери како Нокаут станаа популарни, еве ти од мене една песна да видиш што е правење музика од срце. ;)

Ако овие прават добра музика,ја ги закачувам слушалките на ѕид...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја мислам нема шанси да напунат цела сала и дека ќе се разочараат превише..Башка и датумот е утнат ептен..

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Секој си има свој вкус значи..Кој си сака ќе оди на Нокаут,кој не ќе си најде друга занимлива журка и готово.. :)
Апсолутно се согласувам, за вкусови не се дискутира, али дали е квалитетен еден бенд може да се дискутира и треба, и пак ќе кажам Нокаут не се добар бенд:D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Апсолутно се согласувам, за вкусови не се дискутира, али дали е квалитетен еден бенд може да се дискутира и треба, и пак ќе кажам Нокаут не се добар бенд:D
И пак ќе ти кажам за тебе :pos:.Мене на пример ич не ми се допаѓаат Бај и рибата :D,ама тоа што мене ни ми одговараат не значи дека ќе престанат да свират!Јбга живот тече даље,а ти продужи да ги хејташ Ноакут :love:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
И пак ќе ти кажам за тебе :pos:.Мене на пример ич не ми се допаѓаат Бај и рибата :D,ама тоа што мене ни ми одговараат не значи дека ќе престанат да свират!Јбга живот тече даље,а ти продужи да ги хејташ Ноакут :love:
Во светот постојат бендови кои не ги слушам зашто не се по мој вкус, но за тие исти бендови викам дека се одлични бендови со одлични музичари но не се по мој вкус, а Нокаут не се по мој вкус и плус се лоши музичари што прават лоша музика, и никој не рече да престанат да свират ако еден Бојан 13 снима песни нека снимаат и они, али лоша музика си е лоша музика :D а Нокаут се лош бенд :icon_lol:

П

Паган-др

Гостин
Лион, чекај уште еднаш да повториме. Што се Нокаут?

Се напна човеку. Сфативме дека ги хејташ Нокаут, ама што е многу многу е.

Него, да знам дека концертот ќе биде ко тој пред неколку години, оној правиот акустичен, ќе одам. Можда и ако е евтина картата, ако нема што да се праи таа вечер, ќе отидам. Инаку не. Доста ми е сеа за сеа тоа од Колосеум.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Беи д фиш имаат навистина добри песни. Очекувам многу од нив.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Лион, чекај уште еднаш да повториме. Што се Нокаут?

Се напна човеку. Сфативме дека ги хејташ Нокаут, ама што е многу многу е.

Него, да знам дека концертот ќе биде ко тој пред неколку години, оној правиот акустичен, ќе одам. Можда и ако е евтина картата, ако нема што да се праи таа вечер, ќе отидам. Инаку не. Доста ми е сеа за сеа тоа од Колосеум.
Oва се Нокаут :icon_lol:

Не се напнав, хејтам све што врска нема :)

Мора да се хејта, затоа што почнаа да искачаат секакви фраери на сценава и ги трујат децата што немаат поима што е добра музика, пример еден Бојанн 13 собра повеќе народ на својот концерт од Влатко Стефановски, СРАМОТА Е ТОА!!!
И не хејтав многу, отвори тема за некој бетер, поише ќе хејтам :vozbud:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Почнаа критики кон Кајгана членовите и форумов :icon_lol:

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=301504409870684&id=182421791827490
И најдобрата критика доаѓа од Филип Атанасовски, ЅВЕР е жими Мајкл :pos:
kolku ne gi biva ova forumdjiive....daj im kasetna bomba...ke te prasaat dali da ja frlat od strana A ili od strana B

Kajgana Shop

На врв Bottom