- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Праиме муабет за квалитет, а не за личен вкус.Мизар ич не ми се по ќеф а па за Беи де фиш па ич да не ти кажувам...
Праиме муабет за квалитет, а не за личен вкус.Мизар ич не ми се по ќеф а па за Беи де фиш па ич да не ти кажувам...
Ако овие прават добра музика,ја ги закачувам слушалките на ѕид...Се изморив од пишување, ќе ти кажам почни да слушаш добри македонски бендови, во денешно време ги има многу добри, порано немаше затоа вакви коштаплери како Нокаут станаа популарни, еве ти од мене една песна да видиш што е правење музика од срце.
Добри се Bei the fish, можда ти не ги бендисуешАко овие прават добра музика,ја ги закачувам слушалките на ѕид...
Секој си има свој вкус значи..Кој си сака ќе оди на Нокаут,кој не ќе си најде друга занимлива журка и готово..Добри се Bei the fish, можда ти не ги бендисуеш
Апсолутно се согласувам, за вкусови не се дискутира, али дали е квалитетен еден бенд може да се дискутира и треба, и пак ќе кажам Нокаут не се добар бендСекој си има свој вкус значи..Кој си сака ќе оди на Нокаут,кој не ќе си најде друга занимлива журка и готово..
И пак ќе ти кажам за тебе .Мене на пример ич не ми се допаѓаат Бај и рибата ,ама тоа што мене ни ми одговараат не значи дека ќе престанат да свират!Јбга живот тече даље,а ти продужи да ги хејташ НоакутАпсолутно се согласувам, за вкусови не се дискутира, али дали е квалитетен еден бенд може да се дискутира и треба, и пак ќе кажам Нокаут не се добар бенд
Во светот постојат бендови кои не ги слушам зашто не се по мој вкус, но за тие исти бендови викам дека се одлични бендови со одлични музичари но не се по мој вкус, а Нокаут не се по мој вкус и плус се лоши музичари што прават лоша музика, и никој не рече да престанат да свират ако еден Бојан 13 снима песни нека снимаат и они, али лоша музика си е лоша музика а Нокаут се лош бендИ пак ќе ти кажам за тебе .Мене на пример ич не ми се допаѓаат Бај и рибата ,ама тоа што мене ни ми одговараат не значи дека ќе престанат да свират!Јбга живот тече даље,а ти продужи да ги хејташ Ноакут
Oва се НокаутЛион, чекај уште еднаш да повториме. Што се Нокаут?
Се напна човеку. Сфативме дека ги хејташ Нокаут, ама што е многу многу е.
Него, да знам дека концертот ќе биде ко тој пред неколку години, оној правиот акустичен, ќе одам. Можда и ако е евтина картата, ако нема што да се праи таа вечер, ќе отидам. Инаку не. Доста ми е сеа за сеа тоа од Колосеум.
И најдобрата критика доаѓа од Филип Атанасовски, ЅВЕР е жими МајклПочнаа критики кон Кајгана членовите и форумов
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=301504409870684&id=182421791827490
kolku ne gi biva ova forumdjiive....daj im kasetna bomba...ke te prasaat dali da ja frlat od strana A ili od strana B