zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.433
- Поени од реакции
- 6.081
^
Одамна немав прочитано нешто интересно по нетов и Филип saved the day .
Одамна немав прочитано нешто интересно по нетов и Филип saved the day .
Искрено не знам што се очекувал. Нокаут се пред се луѓе што умешно фолираат со масата, а најмалку збир на квалитетни музичари.Очигледно овие веќе се прекрстиле во UNPLUGGED, кој к *ур им е на овие? Значи направија во Метрополис за повеќе пари да соберат...
Ова е копија од Колосеум, само со повеќе луѓе и во ГОЛЕМА сала... доволно е само да го изгледате ова видео од вечерниот концерт и се ќе ви стане јасно.
... премногу се накурчија. И нека не го лажат народот со 'unplugged' ... нека пишат ЖУРКА!
За нив не е копи-пејст, туку пронаоѓање на успешната формула како да заработат брдо пари со иста свирка на секој 6 месеци.Ова ми доаѓа ко лошо де жа ву или само мене така ми се чини, аман да не каже човек дека некој добро нешто напривил, и после тоа ќе имаме три години лисен енд рипит... стравотија, или премногу се имаат уфилмано со анплагот на Алис ин Чеинс ма да смешно е само да ги упоредиш, треба да го ислушаат концертот едно миљон пати па да видат што значи добра свирка и атмосфера... аман веќе од копи пејст работи у државава.
Ај ај ај ај зини земјо голни меИскрено не знам што се очекувал. Нокаут се пред се луѓе што умешно фолираат со масата, а најмалку збир на квалитетни музичари.
Ау да забораив, колку успешни музичари се Пере и Франц. Абе тие нека земат да работат некој кафиќ или клуб... за тоа повеќе ги бива. Доказ колку вредат се нивните настапи во странство.Многу комплекси пред нова година...јадете сарми повеќе, место гомна
Ај ај ај ај зини земјо голни ме
Да не речам дека не реков ама.... реков. Се исполнија очекувањата на она што навистина мислев дека ќе биде.и нема да биде 100% акустична вибрација како што се најавите само ќе се наполни Метрополис онолку колку што ќе биде таман за да рипнат џебовите за неколку сантими