Нокаут Unplugged и пријателите во Метрополис Арена - - 28.12.2011

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
^
Одамна немав прочитано нешто интересно по нетов и Филип saved the day :pos:.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Иде уште некој? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Кои гревови бе, ќе ставиме линк од темава и ќе ги оговараме незналиците од некој форум :pos:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Очигледно овие веќе се прекрстиле во UNPLUGGED, кој к *ур им е на овие? Значи направија во Метрополис за повеќе пари да соберат...

Ова е копија од Колосеум, само со повеќе луѓе и во ГОЛЕМА сала... доволно е само да го изгледате ова видео од вечерниот концерт и се ќе ви стане јасно.

... премногу се накурчија. И нека не го лажат народот со 'unplugged' ... нека пишат ЖУРКА!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Очигледно овие веќе се прекрстиле во UNPLUGGED, кој к *ур им е на овие? Значи направија во Метрополис за повеќе пари да соберат...

Ова е копија од Колосеум, само со повеќе луѓе и во ГОЛЕМА сала... доволно е само да го изгледате ова видео од вечерниот концерт и се ќе ви стане јасно.

... премногу се накурчија. И нека не го лажат народот со 'unplugged' ... нека пишат ЖУРКА!
Искрено не знам што се очекувал. Нокаут се пред се луѓе што умешно фолираат со масата, а најмалку збир на квалитетни музичари.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.285
Ова ми доаѓа ко лошо де жа ву или само мене така ми се чини, аман да не каже човек дека некој добро нешто напривил, и после тоа ќе имаме три години лисен енд рипит... стравотија, или премногу се имаат уфилмано со анплагот на Алис ин Чеинс ма да смешно е само да ги упоредиш, треба да го ислушаат концертот едно миљон пати па да видат што значи добра свирка и атмосфера... аман веќе од копи пејст работи у државава.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ова ми доаѓа ко лошо де жа ву или само мене така ми се чини, аман да не каже човек дека некој добро нешто напривил, и после тоа ќе имаме три години лисен енд рипит... стравотија, или премногу се имаат уфилмано со анплагот на Алис ин Чеинс ма да смешно е само да ги упоредиш, треба да го ислушаат концертот едно миљон пати па да видат што значи добра свирка и атмосфера... аман веќе од копи пејст работи у државава.
За нив не е копи-пејст, туку пронаоѓање на успешната формула како да заработат брдо пари со иста свирка на секој 6 месеци.
Кога мислам иста свирка, мислам апсолутно се од редослед на песни до исти фори кажани на концерт на исти песни во исти тајминг

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.799
Поени од реакции
11.396
Многу комплекси пред нова година...јадете сарми повеќе, место гомна :icon_mrgr:
Искрено не знам што се очекувал. Нокаут се пред се луѓе што умешно фолираат со масата, а најмалку збир на квалитетни музичари.
Ај ај ај ај :pos: зини земјо голни ме :icon_lol:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Си ги бива дечките нема тука што,нивната музика е прашање на вкус или ги сакаш или не.Во моментов нема нешто што може да ми задржи внимание на Македонскава сцена.Со нив пораснав некако затоа од мене имаат (y)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Многу комплекси пред нова година...јадете сарми повеќе, место гомна :icon_mrgr:

Ај ај ај ај :pos: зини земјо голни ме :icon_lol:
Ау да забораив, колку успешни музичари се Пере и Франц. Абе тие нека земат да работат некој кафиќ или клуб... за тоа повеќе ги бива. Доказ колку вредат се нивните настапи во странство.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.648
Поени од реакции
4.273
Нокаут- тотално неталентиран бенд кој својата „популарност“ на најнеквалитетната европска музичка сцена (македонската) ја стекнаа со преработка на туѓи диско хитови, па за да им дојде повеќе публика собираат како гости музичари кои привлекуваат повеќе народ од самите нив. А за нивната „креативност“ доволно говори фактот што со нивна песна ( Каролина-Од нас зависи) го имаме најлошиот пласман во нашата катастрофално лоша евровизиска одисеја и секако легендарното последно место со 0 (и со зборови- нула) освоени бодови на фестивал во Белорусија, кои се и единствените појавувања на нив надвор од границите на Македонија.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
и нема да биде 100% акустична вибрација како што се најавите само ќе се наполни Метрополис онолку колку што ќе биде таман за да рипнат џебовите за неколку сантими
Да не речам дека не реков ама.... реков. Се исполнија очекувањата на она што навистина мислев дека ќе биде.
Вие пак отидете кога ќе свират и ќе најават уште еден акустичен, unplugged концерт на Нокаут и пријателите ебате...

I

Intex

Гостин
Од шо гледам, ова било катастрофа.
Не знам ни шо сте очекувале, се знае дека Нокаут немаат појма од музицирање. Џамбазов и Дио ги бива, ама не е нивен концерт маме му ебеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom