- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Погрешно си ме сватил јас не се правам најдобар познавач на музика, далеку сум од тоа, но знам доволно, и грешка си, јас и понатаму ја водам мирно дискусијава и што е нечовешки во мојот пост, да не опцув некој, да не се заканив на некој, незнам што толку се изнервира и не реков дека си ти првиот што почнал туку имаше некој погоре пред тебе.Тврдам дека повеќе од тебе знам за музика и тоа било каква.Дури и за турбо-фолк.И дискусијава ја водев мирно,човечки.А гледам дека ти почна да се курчиш и да се правиш најдобар познавач на музиката.
И не генерализирај.Јас не бев во тие што ''први почнале''.Само изнесов мислење дека се солидни музичари.И дека не се катастрофа како што викаш ти,односно толку катастрофа.
Ама по твоево пишување,прилично сигурен сум дека имаш некои други приватни причини што толку ги хејташ дечките.
Тоа е тоа,овде се повлекувам.
А сега ќе ти кажам зашто толку хејтам, ме нервираат луѓе кои се гураат кои со врски проаѓаат а везе немаат а има многу млади талентирани деца кој никој не ги приметува зашто немаат врски и пари ова не зборам само за музика туку за сите области, и да ти кажам критикувам све што нечини од било која област во кој аимам познавања доволни, башка и сум правел муабет со искусни музичари.
--- надополнето: Nov 26, 2011 12:44 AM ---
И уште нешто, не се лути нема потреба од лутење но јас не познавам таков добар познавач на музика што не ги слуша Архангел и Мизар, овие бендови се најдоброто од Македонија со Леб и сол заедно, а да ги слуша НокаутДоволно добро се разбирам од музика,немој да мислиш дека знаеш подобро од сите овде,па и од мене..И дискусијава ја водев мирно,човечки.А гледам дека ти почна да се курчиш и да се правиш најдобар познавач на музиката.
И не генерализирај.Јас не бев во тие што ''први почнале''.Само изнесов мислење дека се солидни музичари.И дека не се катастрофа како што викаш ти,односно толку катастрофа.
Ама по твоево пишување,прилично сигурен сум дека имаш некои други приватни причини што толку ги хејташ дечките.
Тоа е тоа,овде се повлекувам.