Нокаут Unplugged и пријателите во Метрополис Арена - - 28.12.2011

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ми се повраќа од идиоти што очекуваат во метрополис арена некој да направи буквален unplugged концерт.
Тоа UNPLUGGED значи дека ќе свират на акустика, as they did. А да беше буквално unplugged, вие идиоти што стоевте таму позади немаше да чуете Ништо.
Едно е дали концеротот е добар и дали бендот е квалитетен, друго е дали ви ги исполниле очекувањата.
Некои идиоти ко вас сигурно очекувале и нокаут одеднаш магично да се претворат во живи битлси и да почнат да ја пеат here comes the sun додека Мајкл Џексон праи левитирачки moonwalk над публика.
But that didn't happen, did it? Awh :( Wos koncert :(
Нареден пат коа ќе се осеќате компетентни да коментирате за некој настан. Излезете. Од дома. Поиграјте си во снег малце.
Ќе ве среди.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
... читам коментари, ова било концерт на годината! :vozbud: :tapp:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
А за нивната „креативност“ доволно говори фактот што со нивна песна ( Каролина-Од нас зависи) го имаме најлошиот пласман во нашата катастрофално лоша евровизиска одисеја и секако легендарното последно место со 0 (и со зборови- нула) освоени бодови на фестивал во Белорусија, кои се и единствените појавувања на нив надвор од границите на Македонија.
Тебе Евровизија ако ти кажува за нечија креативност...

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.300
Поени од реакции
3.675
2 од 10 за ампалг, 9 од 10 за концерт (стандарден до распеана публика )
И да, во игра на случувања се најдов од 8.15 до 9 пред билетарата, пред мене поминаа еден тон (буквално) луѓе кои си ги земаа нивните гратиси со кажано име а истите беа удерно ставени во пликоа наредени по азбучен ред (во пликоата бидеќи ги слушав што коментира по подигањето имаше од 4 до 8 карти просек) = 1/3 сала гратис...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.648
Поени од реакции
4.273
Тебе Евровизија ако ти кажува за нечија креативност...
Мене не ми кажува ништо ама кажува за тој што мислел дека е креативен за да направи песна која би и се допаднала на поширока публика. И те молам немој само со онаа лузерска „Евровизија е политика, а не избор на песна“.

П

Паган-др

Гостин
Мене не ми кажува ништо ама кажува за тој што мислел дека е креативен за да направи песна која би и се допаднала на поширока публика. И те молам немој само со онаа лузерска „Евровизија е политика, а не избор на песна“.
А демек избор на песна е?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Морав само ова да го искоментирам за овој, како и за секој друг евент во земјава...

Kajgana Shop

На врв Bottom