- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.626
- Поени од реакции
- 115.134
Шпанија можеби не импресионираше во текот на првенствово али кога највеќе треба играат најдобро. Тоа е огромната предност кај ваквите селекции, играат кога највеќе треба. Реално мислам дека сите претеруваа со изјавите пред почетокот на првенството дека Шпанија скоро и да нема шанси за златото поради отсуството на одредени играчи. Се е тоа океј али забораваат дека Шпанија има онака од ракав кажано три петорки кои во секој момент може да се носат со 90% од репрезентациите.
За Гасол што да се каже, еден од најдобрите европски играчи во историјата на овој спорт. Страшно интелигентен играч за негова висина, буквално играч кој секој тренер би го земал со две раце во тимот. СЕ ИМА, БУКВАЛНО СЕ. И шут и грбна техника, и на низок пост и на висок пост игра, СТРАШНО. Играчиште, нема муабет. Жал ми е што Паркер беше камен, али се дешава, јебига.
Јас многу сакам Србите да освојат ама нешто од внатре ми кажува дека тоа ќе биде Шпанија.
За Гасол што да се каже, еден од најдобрите европски играчи во историјата на овој спорт. Страшно интелигентен играч за негова висина, буквално играч кој секој тренер би го земал со две раце во тимот. СЕ ИМА, БУКВАЛНО СЕ. И шут и грбна техника, и на низок пост и на висок пост игра, СТРАШНО. Играчиште, нема муабет. Жал ми е што Паркер беше камен, али се дешава, јебига.
Јас многу сакам Србите да освојат ама нешто од внатре ми кажува дека тоа ќе биде Шпанија.