Нокаут фаза ТОП 16 - Лил

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Не ја гледав текмава, секоја чест за Гасол:bravobe:40 поени :несвест:

Добро бе како можеа да дозволат да бидат анално силувани од еден човек? Во ваков меч ти да го оставиш најдобриот играч да ти го искини кошот од поени и башка на домашен терен... па треба да се викаш Македонија, не Франција. Кои идиоти :confused: :eek: :tapp: :facepalm: .....:pos:

Браво Пол, кој ги ебе... уствари ги поеба ти со 40-ка :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Чудовиште е Гасол човече у пичку материн ги силуваше еј ги силуваше среде Франција :cuc::cuc::cuc: Пак до финале дотуркаа, а цел тим им фали. Акцијата на крајот :pos: ги лажеа како мали деца. А по утакмица кога бегаше Гасол накај соблекувална какво одважно одење имаше :pos::pos: Како лик од цртаните

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Presuden moment na natprevarot 4-ta licna na Gobert.Otkako se spasija,povtorno presudna bese 5-ta isklucuvacka greska.Tie minuti pri krajot na regularniot del i vo prodolzenieto,spancite bukvalno se setaa vo reketot poradi otsustvoto na Gobert.

Na Gasol mu uspea da go izvadi i im se otvori patot za finaleto.

Parker uzasen denes,a so sutot iskaran bese celo prvenstvo.I Gjurovski podobar procent na sut ima.Ne veruvam deka se uprpa,ama taka izgledase.

Parker 1/4 slobodni,Gasol 16/18 :kafence:

Braduljica neka se podgotvi za anal raping.Za dedo Gasol nema odbrana.

Inace,Spanoulis se penzionira od nacionalniot dres.

Osekam deka Parker ke odese penzija ako osvoea,ama sega ne znam.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.634
Поени од реакции
7.766
Оваа извонредна генерација ќе протурка уште ОИ и потоа ќе се повлечат .

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
боље Шпанија за финале иако често домашната публика во финале е контра продуктивна

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.334
Поени од реакции
5.437
Сад ќе Сале да најде начин ако дај боже стигнат до финале за Гасол .
Клучен момент не е Гоберт и онака ги силувашр туку 6 промашени слободни на крај...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Дај бе не се трескајте од земја,демек ќе било криминал Франција да влегла со ваква игра:facepalm:.А Шпанија па една течна игра што да ти кажуам,гурни ја на гасол под кош и нека се тепа.Секако заслужено тепаа шпанциве,посебно ми е мерак за Гасол,гази баба гази,така се игра за националниот дрес:cuc::cuc::cuc:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.634
Поени од реакции
7.766
Противникот на Шпанија според мене во финалето ќе биде фаворит , Шпанија цело првенство го истурка по заслуга на Гасол .

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Нека им ги пуштат на сите играчите в година на ОИ да бидат во полни состави па да гледаме страшна кошарка.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Сам против сите. Единствено ради ваков класа играч ми е мило што тепаа циганиве, класично циганско понашање, игра и се комплетно, предводени од алфа сељачината Руди, да му ебам фацата гнасна. Французите каде каде покомплетни, подобра клупа, потечна игра во глобала на првенствово, очекував да победат.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.334
Поени од реакции
5.437
Шпанците реално криминално играа првенствово и бев за Франција до последната четвртина ама Папау и неговата борбеност ме натераа за навивам за нив.
Паркер криминално лош очекував многу од него и Де Коло.
За финале сакав Србија-Франција и да има јака атмосфера и да ги измочаат у сред Франција вака мислам ако не направат некоја глупост утре ќе тепаат Србите 7-8 поени разлика нормално со 20 поена на Бјелица по 15 Богдан и БРадуљица и 10 асистенции од Тео!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде и јас да пишам...ГАСОЛ!!!! :D

Фантастична партија на Шпанците, ама и за мене мечот го реши 4тата и 5тата лична на Гобер.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.334
Поени од реакции
5.437
Да ги погодеше Батум слободните и да тепаше у продужение Франција што ќе беше клучот? Само Гасол играј кај Шпанија? :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom