Jas vozam vo 3 casot pa me zopre policia samo vide dali sum vrzan i me pusti a vozackata mi e 5 meseci :helou:
Може затоа што се џандари и незнаат да израчунаат???
од Штип сум,од кој град си?
-во велес во среда се полагаат тестови,а во четврток полигон,и одма после полигонот градска....мислам дека не може да возиш полигон денес,а градска друг ден(во велес)....
Добро пример то до 23 часот мене ми е вкрај глуп закон ај да биди барем после 1 часот така нешто, шо муабет, да неможам јас сега на кафе да одам. Глупо е малку уште има големо движење тоа време. После полноќ да е ајде разбирамНе е само тоа.... Муабетот е немаме улици како што има во Америка, така да неможеме да ги превземиме америчките стандарди. А и далеку сме бе од тоа 16 годишник да управува со моторно возило. Едноставно зелени сте, сакате признајте сакате не. И тоа со забраната за возење после 23 часот го направија само заради сообраќајките со фатални последици кои ги правеа возачи почетници.
Абе само некој глупости смислуват, или барем да си беше со една година искуство да можиш да возиш покасно ќе беше поарно, ама тоа е глупости само некој, од глуп поглуп закон вадатE jeби га... Јас не го смислив законот. Некој од завод за статистика ископа таква информација дека сообраќајките тогаш се случуваат, затоа ја воведоа и забраната.
Дури имаше троа ред во возењето без да пијат(и дрогираат) и да прават глупости законот беше ок.
Не е само тоа.... Муабетот е немаме улици како што има во Америка, така да неможеме да ги превземиме америчките стандарди. А и далеку сме бе од тоа 16 годишник да управува со моторно возило. Едноставно зелени сте, сакате признајте сакате не. И тоа со забраната за возење после 23 часот го направија само заради сообраќајките со фатални последици кои ги правеа возачи почетници.