Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Jas vozam vo 3 casot pa me zopre policia samo vide dali sum vrzan i me pusti a vozackata mi e 5 meseci :helou:
Може затоа што се џандари и незнаат да израчунаат???
од Штип сум,од кој град си?
-во велес во среда се полагаат тестови,а во четврток полигон,и одма после полигонот градска....мислам дека не може да возиш полигон денес,а градска друг ден(во велес)....
Не е само тоа.... Муабетот е немаме улици како што има во Америка, така да неможеме да ги превземиме америчките стандарди. А и далеку сме бе од тоа 16 годишник да управува со моторно возило. Едноставно зелени сте, сакате признајте сакате не. И тоа со забраната за возење после 23 часот го направија само заради сообраќајките со фатални последици кои ги правеа возачи почетници.

E jeби га... Јас не го смислив законот. Некој од завод за статистика ископа таква информација дека сообраќајките тогаш се случуваат, затоа ја воведоа и забраната.
Дури имаше троа ред во возењето без да пијат(и дрогираат) и да прават глупости законот беше ок.

Не е само тоа.... Муабетот е немаме улици како што има во Америка, така да неможеме да ги превземиме америчките стандарди. А и далеку сме бе од тоа 16 годишник да управува со моторно возило. Едноставно зелени сте, сакате признајте сакате не. И тоа со забраната за возење после 23 часот го направија само заради сообраќајките со фатални последици кои ги правеа возачи почетници.