Нови возачки дозволи

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Јас положив во вторникот тестови(0 негативни :)) утре полагам полигон.

Ако полага некој а му требаат тестовите за A и B категорија нека пише на профил ќе ги добие новите за 2008 година.

Јас положив во вторникот тестови(0 негативни :)) утре полагам полигон.

Учеше мн тестовите брат? Јас полагам за некој ден ги читам да се надеваме дека ќе ја биде работава:raz:

море учи си ги,да не ти гори под нози коа ќе седнеш да решаваш....сите негативни поени шо ќе ги добиеш(ако се под 11,со што си положил),ќе ти бидат пишани во книшката за казнени поени....шо значи,ја во понеделник (коа ќе вадам)ќе имам 5 казнени поени,поради тестовите.....

по 5 месеца заебанции,возење,конечно денеска положив....се акав 5 месеца,оти немав години за да полагам(18)...али јбг,битно е кошмарот заврши КОНЕЧНО!
-иначе положив тестови,полигон од прва,а градска од втора.....

Човек честито само воа не чини болдираново:):)

Па те чекам од другата недела на школо со колата + шо не частеше за роденденот за воа мора да си пуштиш.:icon_lol:

Човек честито само воа не чини болдираново:):)

Па те чекам од другата недела на школо со колата + шо не частеше за роденденот за воа мора да си пуштиш.:icon_lol:
Еве дури сега видов дека си пишал....Здравје,во вторник идам со колата,и ќе частам нешто обавезно:helou::helou::helou:

положив и полигон денес :)
не беше тешко само некои испопаѓаа поради тоа што ја минаа линијата

честито:helou: ајде, уште градска и после памет у глава.

Колку пати ви има изгасено автомобилот на полигон додека се учевте? :raz:

За жал законот е веќе стапен на сила, 1 другар доби казна за возење после 11, а јас добив казна за паркирање покрај контењер (50 еур), казните се нумерирани па никој не може да ти ја скине. Единствено што може, ако се работи за некој големец е да ти ја плати:icon_lol:

Jas vozam vo 3 casot pa me zopre policia samo vide dali sum vrzan i me pusti a vozackata mi e 5 meseci :helou:

Poligon i gradksa neli se vo isti den?Jas vo 15 casot polagav poligon vo 17 casot gradska

Колку пати ви има изгасено автомобилот на полигон додека се учевте? :raz:
многу ама само првите час-два....додека ја сетам колата....
-иначе не пишав во претходните тесотви...полагав со Пиканто....

значи прво се пријавуваш за полигон,ти дават сметка идеш уплаќаш у пошта или банка,па откако положиш полигон идеш пак ти дават уплатица да уплатеш и за градска. Може во исти ден тоа,али нејкев истиот ден,дожд врнеше и гужва низ градот,ке чекам за во четврток ке се пријавам

од кој град си?
-во велес во среда се полагаат тестови,а во четврток полигон,и одма после полигонот градска....мислам дека не може да возиш полигон денес,а градска друг ден(во велес)....

фала богу денеска конечно ја земав возачката за м категорија:pipi: на сликава како осуденик сум и пм:icon_lol: сеа џандарите :bip: немора ни врски да бркам чист ќе си бидам:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom