Не би требало да е толку споро. Сега не можам да постирам скриншот пошто сум на работа, ама исто сум на екстрим пакетот и просек ми е 7-8 Мбпс.
Види, во принцип си во право, но за една мала компанија да успее да се протне и да истапи пред еден Т-Хоум, потребно е да воспостави нови стандарди, како во квалитетот така и во односот со клиентелата. Не е поентата само да ја намалат цената на услугата. Што со тоа? Ќе се уклучат одреден број на корисници во старт, а после што? Не потпишале доживотен договор, туку на една година, а истите тие ќе го почнат „магичниот круг“ и ќе се рашири глас дека не ги бива.супер ти е идејата , само што телеком како фирма што е монопол , што прави огромен профит,работиме со децении во држава, нема таква поддршка , што очекуваш од помалите фирми.
Иначе оннет има едно време онлине техничка поддршка.само не знам зашто веќе не им работи.
Види ако не ти среди брзината во наскоро време пробај да ги смениш телефонските каблови.Ако ги имаш старите смени ги стави си нови.Веруј ми многу голема улога играат во брзината.Ако не е до тоа тогаш јавувај се во Он Нет оваа брзина е прениска за дуо екстримот.Еве еден скриншот од кај мене сега само што направив како треба дуото да биде и кај тебе
WELCOME TO THE CLUB! :helou:многу лош почеток им беше ова, на крај на нерви сум. ми треба интернетот, од он нет ме мафтаат цело време ова е, она е, ако и они знаат што е, еве на
WADSL услугата ке ти биде укината тој ден кога ке ти го пуштат дуото.Така беше кај мене верувам дека и кај тебе треба да е така.А во врска со лимитот.Ако ги потрошиш тие 10 гига другиот сообраќај се наплаќа.Еден гига надминат се наплаќа околу 110 ден со вклучен ддв.Нема намалување на брзината.Decki imam WADSL utre ke podnesam za duo lite,kazete wadsl-ot ke mi go odzemat koga ke go staat telefonot za 20-30dena taka
Poso so ke praam bez internet:uvo: i kazete poso ima 10giga dali koga ke se nadminat se smaluva brzinata i moze da se simnuva ili?
ФАЛА Братче :wink:WADSL услугата ке ти биде укината тој ден кога ке ти го пуштат дуото.Така беше кај мене верувам дека и кај тебе треба да е така.А во врска со лимитот.Ако ги потрошиш тие 10 гига другиот сообраќај се наплаќа.Еден гига надминат се наплаќа околу 110 ден со вклучен ддв.Нема намалување на брзината.