Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977

Attachments

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
абе земи internet download manager или некој друг downloader. Firefox не ваде максимум брзина. Зависи и како ти е наштелуван firefox али никогаш немам симнувано со максимална брзина. IDM ваде максимум од врската и е најбрз downloаder што сум ги пробал скоро сите.
Симни IDM и симни го Ubuntu со него.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
абе земи internet download manager или некој друг downloader. Firefox не ваде максимум брзина. Зависи и како ти е наштелуван firefox али никогаш немам симнувано со максимална брзина. IDM ваде максимум од врската и е најбрз downloаder што сум ги пробал скоро сите.
Симни IDM и симни го Ubuntu со него.
И јас пишав да пробаш со download manager, инаку и кај мене оди со 400 KB/s тој линк, а со download manager оди со максимална брзина за мојата конекција преку 750 KB/s.

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Луѓе бре не се замарајте со брзината на нетот. Иде колку што е пишано во договорот.

Јас лично немам проблем со нетот. меѓутоа имам некои проблеми со телефонската линија. Значи модемот и бежичниот телефон ми се приклучени на ист продолжен кабел, и кога треба да разговарам на телефон се слуша доста голем шум. Кога ќе го изгаснам модемот од струја линијата се враќа во нормала. Дали некој имал вакво искуство и дали знае како да го решам проблемов

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Во различен штекер да пробаш да ги приклучиш модемот и телефон.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.516
Поени од реакции
2.652
Луѓе бре не се замарајте со брзината на нетот. Иде колку што е пишано во договорот.

Јас лично немам проблем со нетот. меѓутоа имам некои проблеми со телефонската линија. Значи модемот и бежичниот телефон ми се приклучени на ист продолжен кабел, и кога треба да разговарам на телефон се слуша доста голем шум. Кога ќе го изгаснам модемот од струја линијата се враќа во нормала. Дали некој имал вакво искуство и дали знае како да го решам проблемов

Што среќник испадна бе друже како што гледам во сликата брзината ти е точно 10мбпс :nesvest::nesvest::nesvest:

43 работни дена и сеуште чекаме.Он Нет заедно со Т-Хоме да ви е..м се по список да ви е..м неспособната компанија инвалиди ниедни не можете два месеца еден обичен интернет да пуштите.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8

Да не имаш телефон директно во линија поврзано?

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
јас го средив нетот,со помош на океј луѓе од он нет инаку до сега сите што се погодија беа тотално неуслужливи сите ми викаа то је то ,еве прееска го средив,до мене било проблемот до старите бакарни жици,па морав да ги стругам со шмиргла.Нетот е добар вади максимална брзина

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
jas se javiv i mi rekoa deka do ponedelnik ke se javat da go podignam
pominaa 16rabotni dena samo

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.516
Поени од реакции
2.652
jas se javiv i mi rekoa deka do ponedelnik ke se javat da go podignam
pominaa 16rabotni dena samo

Колку понеделника колку среди колку петоци поминаа бе друже што викаа дека сигурно гарант ке се јават па еве 43 работни дена никаде ги нема.Не сакам да те обезхрабрувам напротив дај боже да ти се јават во понеделник али немој да се разочараш ако не те викнат :toe::toe:

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Леле ќути еј ја од 15 сеп ги чекам.

Поминаа тие 30 отиде татко ми му рекле демек на приоритетна листа.
Поминаа уште 10 дена па му дадоа број од некоја си таму менаџерка или што знам.
И сеа се јави пред некој ден рече да се плателе сите сметки од телеком (од која ја немав платено последната која дојде пред неполни 5 дена) па и тоа платив.
Сеа рекла дека ќе ургирала да не приклучат :tapp:

Абе аааајде.

Искрено више неам нерви да се нервирам.Неутрален сум на сите глупости и лаги на мороните од оннет.

Така да имам еден совет за сите што сакаат да се уклучат ,не се нервирајте и не очекувајте да ве приклучат пред нова година.

ПС. Му рекоа на татко ми дека ќе прателе некое писмо во кое ќе објаснат зашто се чека толку.Е АРНО ИМ ТЕКНА ЕБАТЕ НЕСПОСОБНИТЕ МОРОНИ ЕБАТЕ !!!!!

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
posle malku pritisok vrz onnet mene konecno mi javia vcera deka paketov mi e odobren i treba da ja zemam opremata.e sega trebalo da cekam 10 dena za da ja pustat linijata

@shura kolku dena cekase da ti pustat internet otkako ja zema opremata?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
хаха комедија се овие оннет бе.
изгледа избрзаа малце со ова. прво требаа со телеком да се договорат да се разберат убаво. Пак колку толку има закони и правила во оваа држава.
не овака луѓето со месеци чекаат.
историска ќе стане оваа.

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Леле ќути еј ја од 15 сеп ги чекам.

Поминаа тие 30 отиде татко ми му рекле демек на приоритетна листа.
Поминаа уште 10 дена па му дадоа број од некоја си таму менаџерка или што знам.
И сеа се јави пред некој ден рече да се плателе сите сметки од телеком (од која ја немав платено последната која дојде пред неполни 5 дена) па и тоа платив.
Сеа рекла дека ќе ургирала да не приклучат :tapp:

Абе аааајде.

Искрено више неам нерви да се нервирам.Неутрален сум на сите глупости и лаги на мороните од оннет.

Така да имам еден совет за сите што сакаат да се уклучат ,не се нервирајте и не очекувајте да ве приклучат пред нова година.

ПС. Му рекоа на татко ми дека ќе прателе некое писмо во кое ќе објаснат зашто се чека толку.Е АРНО ИМ ТЕКНА ЕБАТЕ НЕСПОСОБНИТЕ МОРОНИ ЕБАТЕ !!!!!
Јас тоа го реков уште бајааги од дамна дека пред нова година тешко многу да уклучат. Имаше и смешен пост од некој офф нет вработен дека дури и HD ќе ставеле абе смешки да видиш да не веруваш. Beside that на оние кои го имаат во моментот а се многу малце, вадете за сите download FTW!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom