Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
значи јас нејкам ни да се карам ни ништо едноставно извадив слики колку ми е брзината и одма јас сум праел далавери,ок нема проблем,дајте од кој сакате спеедтест ќе ви дадам слики,на тие што им е ок нетот дај боже никаков проблем никогаш да немаат ама нејќам мене будала некој да ме прави,плаќам 1700 денари за нет што не вреди ништо,еве денеска со 80 ми симиња,и некој ќе сака да ми црта некој табели нешто демек ја од марс сум паднат,повели дојди кај мене дома ќе видиш каква е ситуацијата,се јавувам од он нет ми даваат линкови симињам со 600 и ми вика тоа е дечко ДО 10 пишува а им викам од други страни што е тапа ми вика НЕЗНАМ и ај оди ПРИНЦ ти во салоните и сожалувај ги

Se ceka da te razvrzat od MT i plus se ceka dozvola od AEK

Каква дозвола какви глупости.Се е тоа само да добијат на време.А за ова што чекаме да не разврзат од МТ многу добро ни е познат тој факт.42 работни дена и сеуште чекаме :) На 23 ноември официјално 2 месеца од правењето на договорот.Ми останале уште 10 месеца од договорот а интернетот никаде го нема :)

Ух... не би требало да имаш никакви проблеми штом си на 100м. А никој до сега не ја приметил печатната грешка? :)

duo-tab_0.jpg

Зашто никаде на сликата не пишува до 10Mbps?

Во Ченто нема Дуо Екстрим:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom