Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Attachments

• zakajgana.JPG
    zakajgana.JPG
    22,7 KB · Прегледи: 19
абе земи internet download manager или некој друг downloader. Firefox не ваде максимум брзина. Зависи и како ти е наштелуван firefox али никогаш немам симнувано со максимална брзина. IDM ваде максимум од врската и е најбрз downloаder што сум ги пробал скоро сите.
Симни IDM и симни го Ubuntu со него.

абе земи internet download manager или некој друг downloader. Firefox не ваде максимум брзина. Зависи и како ти е наштелуван firefox али никогаш немам симнувано со максимална брзина. IDM ваде максимум од врската и е најбрз downloаder што сум ги пробал скоро сите.
Симни IDM и симни го Ubuntu со него.

И јас пишав да пробаш со download manager, инаку и кај мене оди со 400 KB/s тој линк, а со download manager оди со максимална брзина за мојата конекција преку 750 KB/s.

Луѓе бре не се замарајте со брзината на нетот. Иде колку што е пишано во договорот.

Јас лично немам проблем со нетот. меѓутоа имам некои проблеми со телефонската линија. Значи модемот и бежичниот телефон ми се приклучени на ист продолжен кабел, и кога треба да разговарам на телефон се слуша доста голем шум. Кога ќе го изгаснам модемот од струја линијата се враќа во нормала. Дали некој имал вакво искуство и дали знае како да го решам проблемов

ubuntuon7.jpg

Во различен штекер да пробаш да ги приклучиш модемот и телефон.

Луѓе бре не се замарајте со брзината на нетот. Иде колку што е пишано во договорот.

Јас лично немам проблем со нетот. меѓутоа имам некои проблеми со телефонската линија. Значи модемот и бежичниот телефон ми се приклучени на ист продолжен кабел, и кога треба да разговарам на телефон се слуша доста голем шум. Кога ќе го изгаснам модемот од струја линијата се враќа во нормала. Дали некој имал вакво искуство и дали знае како да го решам проблемов

ubuntuon7.jpg

Што среќник испадна бе друже како што гледам во сликата брзината ти е точно 10мбпс :nesvest::nesvest::nesvest:

43 работни дена и сеуште чекаме.Он Нет заедно со Т-Хоме да ви е..м се по список да ви е..м неспособната компанија инвалиди ниедни не можете два месеца еден обичен интернет да пуштите.

ubuntuon7.jpg

Да не имаш телефон директно во линија поврзано?

јас го средив нетот,со помош на океј луѓе од он нет инаку до сега сите што се погодија беа тотално неуслужливи сите ми викаа то је то ,еве прееска го средив,до мене било проблемот до старите бакарни жици,па морав да ги стругам со шмиргла.Нетот е добар вади максимална брзина

jas se javiv i mi rekoa deka do ponedelnik ke se javat da go podignam
pominaa 16rabotni dena samo

jas se javiv i mi rekoa deka do ponedelnik ke se javat da go podignam
pominaa 16rabotni dena samo

Колку понеделника колку среди колку петоци поминаа бе друже што викаа дека сигурно гарант ке се јават па еве 43 работни дена никаде ги нема.Не сакам да те обезхрабрувам напротив дај боже да ти се јават во понеделник али немој да се разочараш ако не те викнат :toe::toe:

Леле ќути еј ја од 15 сеп ги чекам.

Поминаа тие 30 отиде татко ми му рекле демек на приоритетна листа.
Поминаа уште 10 дена па му дадоа број од некоја си таму менаџерка или што знам.
И сеа се јави пред некој ден рече да се плателе сите сметки од телеком (од која ја немав платено последната која дојде пред неполни 5 дена) па и тоа платив.
Сеа рекла дека ќе ургирала да не приклучат :tapp:

Абе аааајде.

Искрено више неам нерви да се нервирам.Неутрален сум на сите глупости и лаги на мороните од оннет.

Така да имам еден совет за сите што сакаат да се уклучат ,не се нервирајте и не очекувајте да ве приклучат пред нова година.

ПС. Му рекоа на татко ми дека ќе прателе некое писмо во кое ќе објаснат зашто се чека толку.Е АРНО ИМ ТЕКНА ЕБАТЕ НЕСПОСОБНИТЕ МОРОНИ ЕБАТЕ !!!!!

posle malku pritisok vrz onnet mene konecno mi javia vcera deka paketov mi e odobren i treba da ja zemam opremata.e sega trebalo da cekam 10 dena za da ja pustat linijata

@shura kolku dena cekase da ti pustat internet otkako ja zema opremata?

хаха комедија се овие оннет бе.
изгледа избрзаа малце со ова. прво требаа со телеком да се договорат да се разберат убаво. Пак колку толку има закони и правила во оваа држава.
не овака луѓето со месеци чекаат.
историска ќе стане оваа.

Леле ќути еј ја од 15 сеп ги чекам.

Поминаа тие 30 отиде татко ми му рекле демек на приоритетна листа.
Поминаа уште 10 дена па му дадоа број од некоја си таму менаџерка или што знам.
И сеа се јави пред некој ден рече да се плателе сите сметки од телеком (од која ја немав платено последната која дојде пред неполни 5 дена) па и тоа платив.
Сеа рекла дека ќе ургирала да не приклучат :tapp:

Абе аааајде.

Искрено више неам нерви да се нервирам.Неутрален сум на сите глупости и лаги на мороните од оннет.

Така да имам еден совет за сите што сакаат да се уклучат ,не се нервирајте и не очекувајте да ве приклучат пред нова година.

ПС. Му рекоа на татко ми дека ќе прателе некое писмо во кое ќе објаснат зашто се чека толку.Е АРНО ИМ ТЕКНА ЕБАТЕ НЕСПОСОБНИТЕ МОРОНИ ЕБАТЕ !!!!!

Јас тоа го реков уште бајааги од дамна дека пред нова година тешко многу да уклучат. Имаше и смешен пост од некој офф нет вработен дека дури и HD ќе ставеле абе смешки да видиш да не веруваш. Beside that на оние кои го имаат во моментот а се многу малце, вадете за сите download FTW!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom