T
Tetro
Гостин
И јас ова го сметам како закана, и треба да добиеш пријава значи. :smir:Татко ми во вакви ситуации знае да каже „А бре само стап, и удри мавај. Не кажувај зошто. Мавај се додека не им текне зошто.“
И јас ова го сметам како закана, и треба да добиеш пријава значи. :smir:Татко ми во вакви ситуации знае да каже „А бре само стап, и удри мавај. Не кажувај зошто. Мавај се додека не им текне зошто.“
Ако ме видиш на собиранка, немој да ми се приближуваш, имам мајца со Чак Норис. :baeh:И јас ова го сметам како закана, и треба да добиеш пријава значи. :smir:
Our grandpas dlislike this.Штом е и долниот дел 1,9м, тогаш ние високите ќе седиме, а другите ќе стојат!
Па ќе имамe оправдување зошто не сакаме да станеме... Баш ќе биде топOur grandpas dlislike this.
Јако ќе биде со кромидите и марулата кога ќе се заглават по скаличките Јас сум од тие што се малце над 1.7, не сум у ризичната група, ама стариве кога ќе видат како е на спратов револуција ќе кренатПа ќе имамe оправдување зошто не сакаме да станеме... Баш ќе биде топ
Нема да се качуваат на спрат, голема надморска висина, ќе им се крене притисок... Ќе се прилепат до скалите, па за тие од горе симнувањата ќе биде историско...Јако ќе биде со кромидите и марулата кога ќе се заглават по скаличките Јас сум од тие што се малце над 1.7, не сум у ризичната група, ама стариве кога ќе видат како е на спратов револуција ќе кренат
Старите автобуси не чинеа.Еве се купија нови,па и тие не чинеле.Што народ ќе бевме бе упм!!!
Абе само вакви за нас :
па и на иста линија (15)абе знаете што? нашиве виделе кај комшиите па ајде и кај нас
http://www.infoverzum.com/2010/11/lasta-dabldeker-od-sutra-na-gradskim.html
не сме први во оваа идеја :helou:
за разлика од нашите нивните се модерни мада мене па ми се допаѓа и ретро дизајнот мада убаво е човек и нешто ново да гледа како што е модерна јапонија, не знам сега што е боље. иначе они од 2010 ги имаат пуштено во промет, и да да не токму на иста линија 15па и на иста линија (15)
да да таа е добра. има и еден несквик мислам беше плаво со жолто дупли автобус автоматик е. и тој е добар само го мењаат на недела дена на различна релацијаТаа е таа. Накај портокалово иде, али и внатре е средена едно 80% кај оделот за патници
а ти ли беше тој шо ги проверува за хомологација бе.. па така кжи де. и? имаш некој совет да му дадеш на грујо/коце/директоров на ЈСП шо треба да оправат за да им се свиѓаат автобусиве на таквите ко тебе ?Dvokatniot e prototip i ne gi zadovoluva homologaciite vo nasata drzava(a i vo eu posto nasite se kopija). Sve vise vlaga u predizborna kampanja i po sekoja cena. SRAMOTA