аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
ја не ти го знам конкретниот муабет зашо не го прошитав у ниеден пост па затоа еве те молам конкретно изјави се ШТО ТИ Е МУАБЕТОТ ???Кои се тие некои? Дали тие кои имаат различно мислење од тебе?
Размисли со твоја глава. Те викнале таму за беспати да им направиш промоција, ти дале и еден сендвич колку да не е за џабе идењето. После до дома пак со автобус стар преку 40 години те испратиле.
Мореее, испран мозок ти клале у тоа главата. И пак да повторам тоа што го кажав веќе двапати: Нека има бе, нека има нови автобуси. Друг ми е муабетот мене цело ова време.
П.С да прашам нешто. пошто посабајле стварно се исполнети и дуплите автобуси а новиве (дури и дуплите) немаат толкав капацитет прашањето ми е дали ке биде поредовни овие новиве или барем да одат 2 автобуса на истарелација еден позади друг. ако има некој ваква информација нека каже.
и ште нешто. што ке се дешава со останатите стари автобуси? - не забоавајте не се сите постари од библијата ! оние краткине троа помодерни имаат уште животен циклус и океј си се тие автобуси. Ке се даваат по другиве градови или како оди процедура со нив ?
--- надополнето ---
заота ако сакаш да се симнеш на автобуска ке си станеш една порано а не ко некои кои ме нервираат страшно чекаат да дојде на станица автобусит и сите да искочат и они ко супер старс допрва стануваат и последни се симињаат.. и многу пати има дешавка кај шо им затвара врата шоферов и тропаат на крај.. мизерија !Дали има поставено помошни излези од втор спрат?Пошо ако на прометниве станици почнат да се симнуваат луѓе у време коа има најмногу гужва,ке остане автобусот 15 мин на на една станица.