- Член од
- 7 ноември 2007
- Мислења
- 994
- Поени од реакции
- 9
Mislam deka ke gi ima site vlijatelni bitki i vlijatelnite vodaci na Albanskata kauza
Па да логично е тоа, само на тие команданти и водачи дали ќе им стои до портретот или статуата криминалното досие ?? Претпоставка. Ќе го ставите убиениот од Арачиново на портрет и до портретот ќе пишува: тој и тој силувал незнам колку девојки, крадел не знам што, убил толку полицајци, шверцувал дрога и се дрогирал за Албанската кауза. Не знам како на друг начин ќе бидат "опеани" тие луѓе.Mislam deka ke gi ima site vlijatelni bitki i vlijatelnite vodaci na Albanskata kauza
Да исто како што мислам дека сите црнци имаат големи ку**ви и сите Кинези знаат кунг фу, така мислам дека и СИТЕ Албанци се криминалци. :pos2::pos2:Toa e vashata prikazna za sekoj albanec.
Na kraj na kraishtata nema da pishuva deka ja siluval svojata majka
Vidi vaka dajte nemojte da se blamirate zoshto i sami vie znaete deka ne mozete nishto a toa jebiga u Skopje znam malku vi godi neli ama ete nemate sila za nishto.Во ред е да се направи албански музеј,нема проблем....
Е сега,ако во музејот стојат материјали кои повикуваат на рушење на уставниот поредок,балисти,команданти и слични бакрачи-проблем.
А глупавиот дардан што спомна дека и некои институти или институции од Албанија ќе го помагаат,тоа е веќе мешање во внатрешните работи на една држава.
И за крај.....ова е само уште една патка на ДУИ за собирање поени за рејтинг....:salut:
E pa barem nie sme neshto vie ne ste i toa zoshto i samite ne znaete shto ste anticki makedonci ili sloveniДа исто како што мислам дека сите црнци имаат големи ку**ви и сите Кинези знаат кунг фу, така мислам дека и СИТЕ Албанци се криминалци. :pos2::pos2:
Toa e vashata prikazna za sekoj albanec.
Na kraj na kraishtata nema da pishuva deka ja siluval svojata majka
Tolku mi e kjef da ve citam momci, zatoa sto taka prosto i ednostavno vistinata na ovie moroni tuka im ja kazuvate. Da ste mi zivi i zdravi, se dodeka ne gi istrebite.A be kakvi teroristi, ako ovie bile teroristi , togas i vlasta e teroristicka , sobranieto , policijata ( mnogumina od UCK deneska se policajci) , armijata ( isto kako i policijata) , administracijata , aerodromot vo Skopje , opstinite .... odnosno celta drzava .
Mnogu cesto slusam od ovie od VMRO demek SDSM bile bliski so teroristite od DUI, no kutrite zaboravaat deka vo DPA e LEKA onoj kogo samite go somnicat za 12 kidnapirani, hihihihi :pos2:
Za zalenje ste , kako ve manipuliraat .
So samiot fakt so UCK e priznaena kako stranka so koja trebalo da se dogovarat za Ohridskiot dogovor , odnosno na borcite na UCK im e dadeno amnestija, togas da ne se cudite ako niknat muzei , organizacii, ako im davaat penzii , ako oformat partija, ke goltate se sto ke vi se nudi . Vi ostanuva ona : Koj gubi ima pravo da se luti.
Nisto nema da mozete da storite.
Шокур ти е тебе бе?Tolku mi e kjef da ve citam momci, zatoa sto taka prosto i ednostavno vistinata na ovie moroni tuka im ja kazuvate. Da ste mi zivi i zdravi, se dodeka ne gi istrebite.
Не се бламирам јас блади....не.......сеуште размислувам со здрав мозок и расудувам што е правилно,а што не.Vidi vaka dajte nemojte da se blamirate zoshto i sami vie znaete deka ne mozete nishto a toa jebiga u Skopje znam malku vi godi neli ama ete nemate sila za nishto.
Za DUI greshka si poshto ovoj proekt postoeshe vo predizbornata platforma i zatoa sega mu dojde vremeto da go realizirame vetenoto.
A ti greshish koga pomisluvash deka ni trebat poeni na nas ne ni trebat poeni gi imame premnogu
E pa barem nie sme neshto vie ne ste i toa zoshto i samite ne znaete shto ste anticki makedonci ili sloveni