Новиот музеј на ОНА во Скопје?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
ama izvor imate kanal 5 hahahahahaha ziva laga setise samo dali go emituvaaa gladijator po tolku spektakularnata najava
Гледав нешто на вести ама не фатив се затоа и побарав да прочитам и го најдов ова.На вестите ако не сум грешка го видов градоначалникот на Чаир.

Ама не се бунам и да е лага,до душа и нема да се случи тој музеј зошто не идат така работите како нив им изгледаат,за такви објекти потребни се дозволи.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Еве уште една провокација од Изетчо, првоборецот за права на обесправените, кој се разбира е од ДУИ!

Која е вистинската намера на отварањето на овој “музеј“, допрва ќе видиме!

Јас мислам дека ко по обичај ДУИ си готви нешто во својата кујна, по нарачка за американците, за да ја загади околината околу себе со тоа што не потсеќа на своето одвратно постоење, и се разбира, се обидува да собере поени за предвремениве избори.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
otovranjeto na muzejot mu e kako kontra udar za gradenjeto na crkvata na plostadot

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
dobro be celtik kako moze da e laga koga li4no izleze Izet Memeti gradona4alnikot koj sto ova javno go kaza.
A plus toa mislis deka Kanal 5 nema dovolno kredibilitet kako televizija i deka ne treba da i veruvame??

K

KomitaMKD

Гостин
ama izvor imate kanal 5 hahahahahaha ziva laga setise samo dali go emituvaaa gladijator po tolku spektakularnata najava
И јас го чекав гладијатор маму им ебем . Абе во последно време канал 5 многу сензационалистички вести има . Се нешто сакаат конфликт меѓу македонците и албанците . Не ми е јасна политиката на телевизијата

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
da be so vi kazav jas mora da se kreva rejtingot na dpa za na esen da se top

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
dobro be celtik kako moze da e laga koga li4no izleze Izet Memeti gradona4alnikot koj sto ova javno go kaza.
A plus toa mislis deka Kanal 5 nema dovolno kredibilitet kako televizija i deka ne treba da i veruvame??
Ако нешто си требало да научиш од политичарите, тоа е дека лажат! И немој сега за Канал 5. Таа телевизиај има многу сомнителен кредибилитет!

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Pa jas vi kazuvam deka e vistina samo nekoi sakaat da ja minimiziraat.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
.............pa neznam koja televizija e merodavna , ama toj "gradonacalnikot" onaka so elegantno zavlekuvanje ( demek se trudi da zboruva makedonski )...EPTEN JASNO GI RASKAZA PLANOVITE......., a kolku zabelezuvam I GI OSTVARUVA????
Inaku kursumli an ne li e veke nekakov albanski institut...ili turcive ne li dobile NOGA vo teatarot na bitpazar????...i toa od scenskite moleri...direktorot pak pojma nema :)...nitu ministerot na Gvujo...:)

krembil0tina

Обзервер!
Член од
4 февруари 2008
Мислења
152
Поени од реакции
6
Едно нека е јасно:

Доколку наумиле да има музеј - ќе има музеј и ништо нема да ги спречи.
Колку тоа лошо звучело треба сите да се помириме со тој факт.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
A na koja televizija da i veruvam na SITEL?? ILI NA A1??
Sitel 4ij gazda e vo vlasta-Ljubisav Ivanov Zingo ili pak A1 koj Velija Ramkovski saka na sekakov na4in da gi ocrni samo onie koi mu go zagrozuvaat biznisot, Moze i Kanal 5 ne e nesto posebno no mislam deka e porealna od ovie dvete, barem za vesti govoram a mislam deka i programiskiot koncept spored mene mu e podobar

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
A na koja televizija da i veruvam na SITEL?? ILI NA A1??
Sitel 4ij gazda e vo vlasta-Ljubisav Ivanov Zingo ili pak A1 koj Velija Ramkovski saka na sekakov na4in da gi ocrni samo onie koi mu go zagrozuvaat biznisot, Moze i Kanal 5 ne e nesto posebno no mislam deka e porealna od ovie dvete, barem za vesti govoram a mislam deka i programiskiot koncept spored mene mu e podobar

За вести не можам да ти одговорам, зашто не гледам вести, а ако ме слушаш мене, не верувај на никој од нив, зашто сите телевизии се нечии, и сите си работат за газдата. А за програмски концепт, и тука не можам да ти одговорам, зашто јас си ја гледам ХТВ.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
abe bez amin od gore nisto ne e vozmozno i zavisi koj ke si gi prepise poenite abe pojol kaj e sakav nesto da go prasam

Kajgana Shop

На врв Bottom